Dit is ons 'mixed team' van Club Brugge en Racing Genk

Simon Wauters
Simon Wauters
| 65 reacties
Dit is ons 'mixed team' van Club Brugge en Racing Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar het cruciale duel tussen Club Brugge en Racing Genk van zondag stelden wij ons ideale elftal met spelers van beide elftallen samen.

Doel

Hoewel Vukovic niet de grote puntenpakker is, krijgt hij toch de voorkeur op Horvath. De Amerikaan blijft iets te onbetrouwbaar. Ook afgelopen weekend kwam hij goed weg toen de Gentse goal werd afgekeurd voor buitenspel.

Verdediging

Centraal kiezen we voor het duo Mata – Mechele. Denswil voetbalde dit seizoen nog maar een aantal keer op de linksachter, maar kan voor iets meer defensieve stabiliteit zorgen. Zo kan Maehle doen wat hij zo graag doet: zijn rechterflank afdweilen.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet om het trio Berge – Heynen -  Malinovskyi heen. Er was zo veel te doen om het vertrek van Pozuelo, maar niemand praat de laatste weken nog over de Spanjaard.

Malinovskyi scoorde al vier keer in deze play-offs. Berge is een levensbelangrijke stofzuiger voor dit Racing Genk en Heynen is dé revelatie van play-off 1.

Aanval

Samatta scoorde dit seizoen al 32 doelpunten over alle competities heen. De Tanzaniaan krijgt in ons elftal steun van Trossard en Vanaken, die in balbezit naar binnen kan knijpen om ruimte te maken voor de oprukkende Maehle. 

.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties