Ritchie De Laet solliciteert bij Belgische club

Simon Wauters
Simon Wauters
| 2 reacties
Ritchie De Laet solliciteert bij Belgische club
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Ritchie De Laet is nog altijd maar dertig, maar versleet al heel wat clubs. Dit seizoen voetbalde hij voor Melbourne City in Australië.

Zijn seizoen zit er daar echter al op. Zaterdag landt hij in België, zondag gaat hij al naar Antwerp – Anderlecht kijken. De Laet is deze zomer transfervrij: zijn contract bij Aston Villa loopt af. Dat weten ze maar al te goed bij de Great Old.

“De deur staat altijd open voor Antwerp”, vertelde De Laet aan Het Laatste Nieuws. “Iedereen weet wat ik voor die club voel. Bevriende supportersclubs hebben tickets voor me klaarliggen. Zondag ga ik kijken naar de match tegen Anderlecht.”

“Ik bleef de afgelopen maanden in contact met sportief adviseur Sven Jaecques en hij heeft ook al eens gepolst wat mijn plannen zijn als ik straks een vrije speler ben. Hij weet dat ik zondag op de wedstrijd ben en zei dat ik maar eens moest binnenspringen voor een babbel.”

Geld is niet het allerbelangrijkste voor De Laet: “Ik snap dat mijn salaris van bij Aston Villa hoog ligt naar Belgische normen, maar ik zou liefst zo dicht mogelijk in de buurt blijven. Ik weet dat ik water bij de wijn moet doen, maar ik ben bereid om meer in te leveren voor een contract bij Antwerp dan voor andere ploegen”, besloot de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties