Ex-trainer Racing Genk is zeker van zijn stuk: "Het zal gebeuren"

Nils Wens
| 3 reacties
Ex-trainer Racing Genk is zeker van zijn stuk: "Het zal gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens ex-trainer Sef Vergoossen kan er niet veel meer fout lopen voor Racing Genk. Volgens Vergoossen is dit het sterkste Racing Genk in 20 jaar en zijn ze dit seizoen gewoon beter dan concurrent Club Brugge.

Dat vertelt Vergoossen bij Sporza. Bij Racing Genk zijn ze nog altijd voorzichtig met uitspraken te doen over de titel, maar Vergoossen is duidelijk. "Ik ben er zeker van. Het gaat gebeuren. Ik heb zelfs mijn kostuum al klaarhangen."

Vergoossen heeft veel lof voor wat de Limburgers dit seizoen laten zien. "Dit Racing Genk is het sterkste Genk dat ik in 20 jaar gezien heb. Maar voetbal blijft onvoorspelbaar, zoals wel duidelijk was in de Champions League. Toch schat ik Racing Genk nog altijd hoger in."

Clement

Sef Vergoossen heeft ook mooie woorden voor Clement. "Het menselijke aspect is belangrijk als trainer. Alle jongens hebben daar dezelfde visie. Niet alleen de basisspelers, maar ook de spelers die op de bank zitten. Natuurlijk is dit niet alleen het werk van Clement, maar wel van de hele staff."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties