Reactie Penaltymisser Vanaken zorgde nog voor bibberslot: "Vier centimeter lager en die was perfect"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 14 reacties
Penaltymisser Vanaken zorgde nog voor bibberslot: "Vier centimeter lager en die was perfect"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij een 3-1 stand in dé clash tussen Club Brugge en KRC Genk kreeg de thuisploeg een strafschop. Boeken dicht, denk je dan, maar Hans Vanaken mikte de bal op de lat.

Bij 4-1 was de partij gespeeld, maar Genk kwam nog terug tot 3-2 én zag nog een kopbal van Samatta op de paal belanden. "Die penalty moest uiteraard binnen, dat is evident. Ik twijfelde over wat ik ging doen en dat was de fout die ik gemaakt heb. VIer centimeter lager en die was perfect getrapt."

"De volgende keer ga ik niet meer twijfelen, gewoon een hoek kiezen en binnenknallen." Nu werd het dus nog spannend. "Die 3-2 kwam er opnieuw na zo'n stomme stilstaande fase. Daar moeten we echt iets aan doen. We hadden die voorsprong gewoon rustig moeten uitspelen en meer doen met de ruimte die we na die 3-1 kregen."

Hoop dat Genk nu een tik kreeg

"Het belangrijkste is dat Genk de titel niet kunnen vieren hier op ons veld. Natuurlijk hopen we dat ze nu een geweldige tik gekregen hebben. Wij gaan naar Luik met nog steeds een kans op de titel", sloot Hans Vanaken af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties