Bölöni moet evenwicht vinden bij zijn speler, die enorm belangrijk is: "Maar ik ben gelukkig dat hij doorgestuurd werd bij Anderlecht"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Didier Lamkel Ze werd net op tijd tegengehouden door de leiders van Antwerp

Bölöni moet evenwicht vinden bij zijn speler, die enorm belangrijk is: "Maar ik ben gelukkig dat hij doorgestuurd werd bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Didier Lamkel Ze is wat gek in het hoofd. De Kameroener is daarnaast ook een sublieme voetballer, één van de besten van Antwerp. Voor Laszlo Bölöni is het zaak van een evenwicht te vinden tussen zijn twee grootste 'kwaliteiten'.

Na zijn goal tegen Anderlecht stak de 22-jarige aanvaller rustig het veld over om aan de bank met een Afrikaans dansje te gaan vieren. Intussen stonden er wel al 21 spelers klaar om terug af te trappen. Laszlo Bölöni stond met de armen in de lucht, niet begrijpend naar het tafereel te kijken. En hij stuurde hem zo snel mogelijk weg.

"Ik ben blij dat Didier zijn test bij Anderlecht niet goed was", lachte hij achteraf. "En dat hij dus werd doorgestuurd. Bij ons is hij wel aan het slagen voor zijn test. Didier was al dikwijls belangrijk."

Het is soms sterker dan mezelf

Twee goals tegen Standard en één tegen Anderlecht. Het Europees voetbal van Antwerp is ook in grote mate de verdienste van het - nu nog soms - ongeleid projectiel. Nadat Appiah hem aan het shirt tegenhield, sloegen de stoppen weer even door.

Haroun en Van Damme waren gelukkig snel in de buurt. "De leiders van de ploeg hebben me voor een nieuwe domme actie behoed. Soms is dat nu eenmaal zo bij mij. Ik krijg veel trappen en dan reageer ik. Het is sterker dan mezelf."

Tegen Standard werd hij weer eens uitgesloten. "Nee, de coach is niet beginnen razen. Gelukkig wonnen we, want anders..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties