Interview David Hubert: "Dit Genk lijkt op het team waar ik in 2011 de titel mee pakte"
Redactie
| 0 reacties

David Hubert ziet zijn ex-club Racing Genk de titel pakken

David Hubert: "Dit Genk lijkt op het team waar ik in 2011 de titel mee pakte"

David Hubert speelde voor Racing Genk toen het in 2011 zijn laatste titel pakte. Hij twijfelt er niet aan dat de Limburgers dit jaar opnieuw de titel pakken.

Club Brugge maakte zondag de titelstrijd opnieuw spannend door Genk met 3-2 te kloppen op Jan Breydel. “Het verbaasde mij niet dat Genk verloor op het veld van Club Brugge. Blauw-zwart heeft ook een erg goede ploeg en is sterk in eigen huis”, vertelde Hubert in een gesprek met onze collega’s van Walfoot.

“Brugge moest ook absoluut winnen om de titelkansen gaaf te houden. Toch ben ik er van overtuigd dat Genk kampioen wordt, want het heeft alles nog in eigen handen. Zelfs als Brugge zes op zes pakt, volstaat vier op zes voor de Limburgers. De druk ligt nog steeds bij Club Brugge."

Hubert ziet gelijkenissen tussen het Genk van nu en dat van 2011. “Om de titel te pakken heb je meer nodig dan individueel talent. Net als ons team, beschikt ook deze selectie over de juiste mix van talent en werkkracht", besloot de middenvelder die sinds de zomer van 2017 voor OHL speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties