Derde keer goede keer voor youngster: "Een droom dat ik mijn debuut mocht maken"
Redactie
| 1 reacties

Derde keer goede keer voor youngster Charles Vanhoutte van Cercle Brugge: "Een droom dat ik mijn debuut mocht maken"

Derde keer goede keer voor youngster: "Een droom dat ik mijn debuut mocht maken"
Foto: © photonews

In play-off 2 krijgen sommige youngsters ook al eens hun kans. Dat was ook dit seizoen niet anders. Voor Charles Vanhoutte werd lang wachten eindelijk beloond. "In het leven gebeuren de dingen als ze moeten gebeuren."

"Je valt natuurlijk in om het tij te doen keren, maar we slikken uiteindelijk nog twee tegendoelpunten op de counter. Dat is jammer, maar zelf ben ik wel tevreden dat ik mijn debuut kunnen maken heb. Ik heb er op training hard naartoegewerkt, ook in de matchen met de beloften", aldus Charles Vanhoutte.

"Ik heb veel geduld moeten tonen en ben een aantal keren ontgoocheld geweest. Ik had natuurlijk gehoopt vroeger al eens te mogen spelen. De dingen gebeuren als ze moeten gebeuren. José Jeunechamps werkt wel graag met jonge gasten die er voor willen werken, maar of dat een rol heeft gespeeld? Geen idee."

Kortrijkzaan

"Dat ik eindelijk mocht spelen? Dat is natuurlijk een beetje een droom. Tegen Union en tegen Waasland-Beveren hadden ze me al gezegd dat ik ging mogen invallen, maar viel de keuze door omstandigheden op anderen. Nu was het de derde keer en de goede keer."

Opvallend: Charles Vanhoutte heeft een verleden tot de U10 bij Zulte Waregem, maar is een geboren en getogen Kortrijkenaar. Vrijdag hoopt hij dan ook op speelminuten bij de Kerels: "We zullen wel zien of ik mag spelen, maar het zou natuurlijk leuk zijn. Ik woon nog steeds in het centrum van Kortrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties