Alle druk bij Anderlecht? Belhocine lacht: "Ik ken het bestuur van Gent..."
Redactie
| 2 reacties

Karim Belhocine denkt dat er evenveel druk ligt bij Gent als bij Anderlecht

Alle druk bij Anderlecht? Belhocine lacht: "Ik ken het bestuur van Gent..."
Foto: © photonews

Anderlecht weet waar het voor staat: winnen op Gent of ze eindigen laatste in play-off 1. Niet enkel voor de eer, maar ook voor die mogelijk vijfde Europese plaats. Karim Belhocine is er klaar voor. Maar 't zal een Anderlecht op zijn allerbest moeten zijn.

Zonder Ivan Santini, want die is geschorst. "Dat is spijtig, maar we hebben andere opties, al zijn het dan geen diepe spitsen", aldus Belhocine. "Het wordt inderdaad een finale. Maar de basis blijft om georganiseerd te zijn. Het is een match van 'moeten', maar we kunnen terugvallen op de resultaten van de afgelopen weken."

Anderlecht doet het in inderdaad een stuk beter na de 0 op 12. "Het zou toch een gevoel van onrechtvaardigheid zijn als we die vijfde plaats zouden missen. De jongens hebben alles gedaan wat we gevraagd hebben. Maar ik heb er alle vertrouwen. We moeten gaan zoeken wat we verdienen."

Belhocine meent niet dat alle druk bij Anderlecht ligt. "Ik heb in Gent gespeeld. Ik ken het bestuur daar", glimlachte hij. "De druk zal er even hoog zijn als bij ons. Ze willen ook Europa in, net als wij. Het zal 'meer' vragen, op alle gebieden. Maar we zullen er klaar voor zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties