Is dit één van de "twee transfers die bijna rond zijn"? Genk papt aan met play-off 2-uitblinker
Redactie
| 26 reacties

Theo Bongonda zou de vervanger van Leandro Trossard bij Genk kunnen worden

Is dit één van de "twee transfers die bijna rond zijn"? Genk papt aan met play-off 2-uitblinker
Foto: © photonews

Het Genkse bestuur liet na de titelmatch op Anderlecht weten dat ze bijna rond zijn met twee transfers. Eén daarvan is de vervanger van Leandro Trossard - die zo goed als zeker vertrekt - en speelt bij Zulte Waregem.

Genk heeft zijn schaduwelftal al een tijdje klaar. Voor elke mogelijke vertrekker ligt er al een vervanger op tafel. "We gaan een heel goed elftal hebben voor de Champions League", verzekerde De Condé. Om Trossard te vervangen hebben ze de onderhandelingen met Theo Bongonda opgestart. 

Volgens onze info wil Genk de winger wegplukken bij Zulte Waregem. Qua cijfers behoort Bongonda immers tot de besten in België. In een elftal dat niet goed draaide zorgde hij voor 14 doelpunten en 13 assists. Hij is één van de prioriteiten van Genk. Ook Anderlecht, Brugge en Standard waren geïnteresseerd, maar Genk heeft de troef van de Champions League.

In ieder geval zullen er enkele miljoenen op tafel moeten komen. Zulte Waregem kocht hem voor 1,6 miljoen euro weg bij Celta de Vigo. In ieder geval wil Essevee minstens vijf miljoen euro voor hem krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties