Ivan Leko: "Drie dromen doen uitkomen bij Club Brugge én nog meer geschiedenis geschreven" en "Twee jaar geleden werd er met mij gelachen"
Jeroen Verschakelen
| 8 reacties

Ivan Leko blikt terug op twee prachtige jaren bij Club Brugge, inclusief de zege op Anderlecht en geschiedenis tegen AA Gent

Ivan Leko: "Drie dromen doen uitkomen bij Club Brugge én nog meer geschiedenis geschreven" en "Twee jaar geleden werd er met mij gelachen"
Foto: © photonews

Ivan Leko zat zondag naar alle waarschijnlijkheid voor de laatste keer in de dug-out bij Club Brugge tijdens de overwinning tegen Antwerp (3-2). Zowel voor als na de match kreeg hij van de Brugse supporters enorm veel liefde.

Ivan Leko was dan ook zeer geëmotioneerd tijdens de persconferentie na de wedstrijd van zondag tegen Antwerp. De Kroaat heeft er twee goed gevulde jaren opzitten als hoofdtrainer van Club Brugge. Hij kwam nog eens terug op zijn woorden van vorige week.

"Ik heb drie dromen doen uitkomen bij Club. Trainer worden van deze fantastische club, een titel kunnen pakken met blauw-zwart en een keertje gaan winnen op Anderlecht met dit team. Dat is allemaal gelukt", aldus Leko.

Geschiedenis

"En we hebben nog meer geschiedenis toegevoegd aan het geheel. Winnen in de Champions League, 5-0 tegen Anderlecht, 0-4 op AA Gent, ... Dat hebben we er allemaal nog bovenop gedaan. Daarom moet ik iedereen danken, zelfs de pers voor hun complimenten én hun kritiek."

"Ik ben er beter van geworden. Twee jaar geleden werd er met mij gelachen en was ik niemand, was ik een coach zonder ervaring. Nu heb ik al deze ervaringen opgedaan ... Bedankt, echt waar, tot ziens!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties