🎥 Marouane Fellaini pakt nog eens uit met zijn handelsmerk
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kopbalgoal van Fellani volstaat niet voor Shandong Luneng

🎥 Marouane Fellaini pakt nog eens uit met zijn handelsmerk
Foto: © photonews

Voormalig Rode Duivel Marouane Fellaini heeft nog eens van zich doen spreken. Onze landgenoot heeft zijn typische kwaliteiten laten zien in de Champions League. De Aziatische weliswaar. De middenvelder scoorde met het hoofd, maar verloor wel met Shandong Luneng.

Hoe vaak is Marouane Fellaini de voorbije jaren bij Everton, Manchester United of de Rode Duivels niet in de strijd gegooid als breekijzer? Zijn gestalte en kopkracht waren steeds grote troeven voor zijn manier van spelen en dat is nog niet veranderd sinds zijn overstap naar China.

Fellaini was met zijn club Shandong Luneng op de laatste speeldag van de groepsfase van de Aziatische Champions League op bezoek bij het Japanse Kashima Antlers. De partij was amper tien minuten ver toen Fellani zijn kwaliteiten nog eens onderstreepte. Eerst beroerde een ploegmaat een hoekschop aan de tweede paal en vervolgens kopte de Belg zelf de 0-1 over de doellijn.

Nederlaag zonder erg

Lange tijd leek het ook de beslissende treffer in deze partij te zijn, tot twee goals in twee minuten van Ito daar toch anders over beslisten. De ploeg van Fellaini ging dus met 2-1 onderuit, maar de Belg zal er wellicht niet wakker van liggen. Zijn team was immers al geplaatst voor de achtste finales. Daarin wacht Guangzhou Evergrande.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties