De nieuwe Aruna Dindane? Goalgetter uit Eerste Amateur heeft al aanbiedingen uit 1A op zak
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Franck Koré van Virton geniet interesse vanuit 1A, Duitsland en Frankrijk

De nieuwe Aruna Dindane? Goalgetter uit Eerste Amateur heeft al aanbiedingen uit 1A op zak

Woensdagavond vierde Virton de titel op het veld van Lierse. Gezien de kwalitatieve kern en de vele wisselmogelijkheden viel er niet veel af te dingen op die titel. Een van de uitblinkers dit jaar was Franck Koré.

De spelers van Virton gingen bij de meegereisde fans vieren en arriveerden pas een uurtje na de match in de mixed zone. Daar werd Franck Koré begroet door Marvin Ogunjimi. “Proficiat, Aruna Dindane”, zei de spits van Lierse al lachend.

Naar 1A

Koré scoorde dit seizoen al 14 keer in 28 matchen en heeft net als Dindane Ivoriaanse roots. Bovendien vindt Ogunjimi dat Koré niet zou misstaan bij Standard of Anderlecht. “Hij doet me iets te veel eer aan, maar het doet me wel veel plezier”, aldus de aanvaller van Virton.

In zijn huidige vorm zal het voor Koré niet moeilijk zijn om een nieuwe werkgever te vinden. “Bij promotie ben ik automatisch transfervrij, maar ik ga wel met Virton aan de onderhandelingstafel zitten. Bovendien heb ik ook aanbiedingen uit 1A, Duitsland en Spanje”, voegde Koré eraan toe. Snel weer gaan feesten met zijn ploegmakkers…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties