Bezige bij Oostende slaat toe op de transfermarkt en dat stelt de huidige spelerskern gerust
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

De kern van KV Oostende is gerustgesteld dat er kwaliteit bijkomt

Bezige bij Oostende slaat toe op de transfermarkt en dat stelt de huidige spelerskern gerust

KV Oostende is aan een heuse makeover bezig. De zoveelste al in de laatste jaren. Eerst was er de flinke budgetverhoging onder Marc Coucke en na diens vertrek volgde er een grote besparingsronde. Na het grijze seizoen 2018/19 is het alweer tijd voor een nieuwe, sportieve wind.

Tijdens de structurele hervormingen en de aanstelling van trainer Ingebrigtsen werden er enkele versterkingen aangekondigd. De daad werd bij het woord gevoegd, want de zomermercato is nog niet begonnen en er zijn al twee nieuwkomers die hun pluimen in het Belgische voetbal hebben verdiend: Renato Neto en Ari Skulason.

Rocky Bushiri keert terug van zijn uitleenbeurt in Eupen en Ronald Vargas zou de volgende in het rijtje zijn die een transfer naar de Belgische kust maakt. Het zijn broodnodige transfers voor KV Oostende. Niet alleen omdat ze dit seizoen te weinig kwaliteit hadden, maar ook om de huidige spelers die wel het gewenste niveau halen gerust te stellen.

Aanvaller gezocht

Vorige week kaartte Wout Faes nog een gebrek aan balvastheid aan bij zijn club. “Ik verwacht transfers deze zomer en ik ben blij dat ze ermee bezig zijn”, refereerde hij naar de twee transfers die toen al officieel waren.

Gezocht maar nog niet gevonden is een nieuwe aanvaller. Tom De Sutter kreeg te horen dat er voor hem enkel plaats was als er nog voldoende budget overbleef en onlangs werd de transfervrije Igor Vetokele aangeboden.

Kortom, het huiswerk van de kustploeg is nog niet af, maar ze zijn op de goede weg en de spelers weten dat er versterking op komst is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties