'Ex-wereldkampioen neemt na zes seizoenen afscheid van Napoli'

Redactie
'Ex-wereldkampioen neemt na zes seizoenen afscheid van Napoli'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Tielemans - Hummels - Schrijvers - Malinovskiy - Vanheusden - Allegri - Kubo

'Ex-wereldkampioen neemt na zes seizoenen afscheid van Napoli'

(Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06

Borussia Dortmund wil Mats Hummels terughalen bij Bayern München

Bayern München haalde in het verleden heel wat goede spelers weg bij Borussia Dortmund. (Lees meer)


Man United denkt aan de komst van Newcastle United speler Longstaff

Manchester United zou op het punt staan om zijn tweede inkomende transfer van de zomermercato af te ronden. Newcastle-United middenvelder Sean Longstaff moet de volgende versterking worden. (Lees meer)


Standard geeft youngster nieuwe contract

Standard heeft Nat Frenoy een nieuw contract gegeven. De 20-jarige belofte blijft zo langer verbonden aan de Académie Dreyfus in Luik.


OFFICIEEL: Youngster Anderlecht trekt naar ... Luxemburg
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Youngster Anderlecht Mohamed Bouchouari trekt naar ... Luxemburg

Bij RSC Anderlecht maken ze volop werk van het uitkuisen van de kern, ook bij de beloften. Een youngster heeft alvast een nieuwe ploeg gevonden. (Lees meer)


Kortrijk legt Kerel langer vast

Lucas Rougeaux blijft langer bij de Kerels. Dat hebben de Kortrijkzanen laten weten via de sociale media met een leuk filmpje. De verdediger ligt nu tot 2022 vast in Kortrijk.


Sparta Rotterdam heeft beet

Sparta Rotterdam heeft een nieuwe transfer beet. Jurgen Mattheij komt de rangen op Het Kasteel versterken. Hij komt over van Excelsior.


Moeskroen legt Montenegrijn Bakic nu ook definitief vast

Moeskroen huurde het afgelopen seizoen heel wat spelers en vaak met succes. Een van die spelers lijkt nu toch op Le Canonnier te blijven. Marko Bakic zal officieel van het Portugese Braga overgenomen worden. (Lees meer)


Officieel: Na Hazard is daar al de zesde nieuwe recruut voor Real Madrid

De transfer van Takefusa Kubo naar Real Madrid is inmiddels helemaal rond. Dat hebben de Madrilenen laten weten. 


Barnes langer bij 'zijn' club

Harvey Barnes werd vorig seizoen nog even uitgeleend door Leicester City, maar hij kwam sneller dan verwacht terug en speelde een goede tweede seizoenshelft. Nu tekent hij een contract tot maar liefst 2024 bij The Foxes.


OFFICIEEL: West Ham heeft beet

West Ham United heeft niet minder dan 27 miljoen euro uitgegeven aan Pablo Fornals. Daarmee wordt hij de op een na duurste transfer ooit voor The Hammers.


Barcelona en Real gaan strijd aan om youngster

Real Madrid en Barcelona gaan de strijd aan met elkaar om Takefusa Kubo, een 18-jarige Japanse sensatie. Dat weet alvast Marca.


Inter en Lukaku hebben akkoord over transfer

Na de gewonnen interland tegen Schotland gaf Lukaku aan zijn bestemming voor volgend seizoen al te kennen. Dat zou wel eens Milaan kunnen zijn, volgens Sky Italia heeft de spits een persoonlijk akkoord met de Italiaanse topclub Internazionale. (Lees meer)


Genk wil het onderste uit de kan en laat speler niet vertrekken onder de 20 miljoen euro

KRC Genk wil het onderste uit de kan en laat Ruslan Malinovskyi niet vertrekken onder de 20 miljoen euro

Bij KRC Genk staat er heel wat te gebeuren deze transferzomer, al willen Dimitri De Condé en co zoveel mogelijk spelers laten blijven. En dus spelen ze het spelletje hard. (Lees meer)


'Emilio Ferrera trekt naar Virton ... en Luxemburg'

Emilio Ferrera zou wel eens sportief directeur kunnen worden binnen het apparaat van Flavio Becca. Zo zou hij zowel bij Virton als bij Dudelange de touwtjes in handen krijgen.


Celta Vigo wil Joseph Aidoo losweken bij Racing Genk

Ruslan Malinovskyi, Sander Berge, Leandro Trossard en Ally Samatta staan al langer in de belangstelling van heel wat topclubs, maar er zijn nog gegadigden voor spelers van de Limburgers. (Lees meer)


Nieuwe coaches en nog twee nieuwkomers bij KRC Genk Ladies

De KRC Genk Ladies hebben al werk gemaakt van heel wat transfers. Er komen er nu nog een paar extra bij. (Lees meer)


Standard vist achter het net: belofte Anderlecht heeft besluit over toekomst genomen

Grote kuis wordt het deze zomer in het Astridpark, maar niet enkel bij de A-ploeg. Ook de jeugdlichtingen zullen grondig worden aangepakt. En er is alvast over een man stilaan duidelijkheid. (Lees meer)


OFFICIEEL: Beerschot troeft diverse eersteklassers af en heeft eerste zomertransfer voor 1A beet: "Met zo'n traditieclub naar 1A ..."
Foto: © photonews

Beerschot heeft met Reda Halaimia zijn eerste zomertransfer beet

Beerschot-Wilrijk komt - tenzij het BAS nog een en ander in de war zou sturen - normaliter volgend seizoen uit in 1A. Daar gaat de club alvast vanuit en dus worden er ook transfers gedaan. (Lees meer)


'Portugese topclub wil Bruggeling weghalen': Siebe Schrijvers laat zich zelf uit over zijn toekomst

Wesley Moraes en Saulo Decarli zijn al vertrokken, aan de mouw van onder meer Hans Vanaken en Stefano Denswil wordt getrokken. Het zou wel eens een erg drukke transferzomer kunnen worden bij blauw-zwart. (Lees meer)


'Youri Tielemans zou AS Monaco wel eens definitief kunnen inruilen voor Leicester City'

Eden Hazard maakte zijn transfer naar Real Madrid ondertussen helemaal rond en werd er al voorgesteld en dus is het wachten op de volgende Rode Duivel die van ploeg zal veranderen. (Lees meer)


Rémi Mulumba (KAS Eupen) in belangstelling van Reims en Caen

Bij Eupen is hij einde contract, maar Rémi Mulumba staat nu in de belangstelling van Reims én Caen. Dat laat l'Equipe alvast weten.


'Jan Carlos Hurtado wordt genoemd als opvolger van Wesley Moraes bij Club Brugge'

De transfer van Wesley Moraes is in kannen en kruiken en dus moet Club Brugge op zoek naar een opvolger. Daarbij kwam het al uit bij een oude bekende. (Lees meer)


Massimiliano Allegri heeft beslissing over zijn toekomst genomen

Massimiliano Allegri heeft na zijn avontuur bij Juventus aangegeven dat hij een sabbatjaar zal nemen om even tot rust te komen.


'Standard wil bijzonder hard toeslaan en transferrecord Anderlecht breken'
Foto: © photonews

'Standard wil bijzonder hard toeslaan en transferrecord Anderlecht breken'

Het is Standard menens, zoveel is duidelijk. Volgend seizoen willen ze met Michel Preud'homme opnieuw voor de prijzen gaan en daarvoor zwaar uithalen op de transfermarkt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties