Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06: Malinovskiy - Trebel - Vanheusden - Emmers - Boljevic - Faik - Appiah

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06: Malinovskiy - Trebel - Vanheusden - Emmers - Boljevic - Faik - Appiah
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Nantes zou naast Adrien Trebel ook Dennis Appiah willen inlijven

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Nantes over een huur met aankoopoptie van Adrien Trebel zouden al ver gevorderd zijn. Les Canaris zouden nog een tweede speler van Anderlecht willen binnenhalen. (Lees meer)


Hicham Faik wil Zulte Waregem graag ruilen voor Heerenveen

Zulte Waregem beleefde een matig seizoen met een elfde plek in de reguliere competitie en een vierde plaats in groep B van play-off 2. (Lees meer)


Atalanta en Sampdoria willen Ruslan Malinovskyi naar de Serie A halen

Eerder vandaag meldden we al dat Ruslan Malinovskyi wil vertrekken bij Racing Genk en dat hij schermt met Italiaanse interesse. Het blijkt het om twee clubs met een Rode Duivel in hun rangen te gaan. (Lees meer)


Aleksandar Boljevic ruilt Waasland-Beveren wellicht voor Standard

Het gaat hard op de transfermarkt voor Standard. Nadat de Rouches eerder al de aankoopoptie van Obbi Oulare hadden gelicht en Selim Amallah en Mërgim Vojvoda weghaalden bij Moeskroen, willen ze snel een nieuwe slag slaan. (Lees meer)


Racing Genk heeft Benjamin Nygren nog niet helemaal beet

Racing Genk maakt wellicht vandaag de overgang van Théo Bongonda officieel. Het zou ook graag snel Benjamin Nygren aantrekken. (Lees meer)


Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio betaalt Standard 25 miljoen euro voor Zinho Vanheusden en Xian Emmers

Volgens een Italiaanse journalist staat Standard op het punt om de grootste slag uit de clubgeschiedenis te slaan. Het zou namelijk 25 miljoen euro op tafel leggen voor twee jonge, Belgische spelers. (Lees meer)


Ruilt Trebel Anderlecht voor ex-club?
Foto: © photonews

FC Nantes wil Adrien Trebel terug naar Frankrijk halen

Anderlecht wil deze zomer van Adrien Trebel af, omdat hij te zwaar weegt op de loonmassa. (Lees meer)


Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06

Meer nieuws

Meer nieuws