Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06: Malinovskiy - Trebel - Vanheusden - Emmers - Boljevic - Oberlin Mfomo - Faik - Djenepo

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06: Malinovskiy - Trebel - Vanheusden - Emmers - Boljevic - Oberlin Mfomo - Faik - Djenepo
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Malinovskiy - Trebel - Vanheusden - Emmers - Boljevic - Oberlin Mfomo - Faik - Djenepo

Slaven Bilic moet West Bromwich Albion opnieuw naar de Premier League loodsen

West Bromwich eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats in het Championship en greep uiteindelijk nipt naast promotie naar de Premier League. (Lees meer)


OFFICIEEL : Lyon haalt Belgisch talent en doelman binnen

De jonge, Belgische linksachter Héritier Deyonge ruilt PSV voor Lyon

Olympic Lyon kondigde donderdag twee transfers aan. Ciprian Tatarusanu is een 33-jarige doelman die overkomt van FC Nantes. De Roemeen tekende een contract voor drie seizoenen. (Lees meer)


Nantes zou naast Adrien Trebel ook Dennis Appiah willen inlijven

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Nantes over een huur met aankoopoptie van Adrien Trebel zouden al ver gevorderd zijn. Les Canaris zouden nog een tweede speler van Anderlecht willen binnenhalen. (Lees meer)


Theo Bongonda verlaat Zulte Waregem en trekt naar Racing Genk

Racing Genk heeft met Theo Bongonda een eerste zomertransfer beet. Genk betaalt ongeveer zeven miljoen euro voor de flankaanvaller: een recordbedrag tussen Belgische clubs. (Lees meer)


Hicham Faik wil Zulte Waregem graag ruilen voor Heerenveen

Zulte Waregem beleefde een matig seizoen met een elfde plek in de reguliere competitie en een vierde plaats in groep B van play-off 2. (Lees meer)


Moussa Djenepo ruilt Standard zoals verwacht voor Southampton

Het hing al een hele tijd in de lucht en is nu ook officieel: Moussa Djenepo verlaat Standard en gaat voor Southampton voetballen. (Lees meer)


Done deal: Zulte Waregem strikt Zwitserse international die ze al drie jaar volgen

Zulte Waregem strikt een Zwitserse international ter vervanging van Bongonda

Zulte Waregem heeft niet lang moeten zoeken naar een vervanger van Theo Bongonda, die zelfs nog niet officieel is voorgesteld bij KRC Genk. (Lees meer)


Atalanta en Sampdoria willen Ruslan Malinovskyi naar de Serie A halen

Eerder vandaag meldden we al dat Ruslan Malinovskyi wil vertrekken bij Racing Genk en dat hij schermt met Italiaanse interesse. Het blijkt het om twee clubs met een Rode Duivel in hun rangen te gaan. (Lees meer)


Aleksandar Boljevic ruilt Waasland-Beveren wellicht voor Standard

Het gaat hard op de transfermarkt voor Standard. Nadat de Rouches eerder al de aankoopoptie van Obbi Oulare hadden gelicht en Selim Amallah en Mërgim Vojvoda weghaalden bij Moeskroen, willen ze snel een nieuwe slag slaan. (Lees meer)


Kontich haalt speelster terug uit Nederland en stelt nieuwe staf voor

Bij Kontich willen ze er volgend seizoen opnieuw staan in eerste nationale. En daartoe komt er ook een nieuwe staf en nieuwe speelsters. (Lees meer)


Racing Genk heeft Benjamin Nygren nog niet helemaal beet

Racing Genk maakt wellicht vandaag de overgang van Théo Bongonda officieel. Het zou ook graag snel Benjamin Nygren aantrekken. (Lees meer)


Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio betaalt Standard 25 miljoen euro voor Zinho Vanheusden en Xian Emmers

Volgens een Italiaanse journalist staat Standard op het punt om de grootste slag uit de clubgeschiedenis te slaan. Het zou namelijk 25 miljoen euro op tafel leggen voor twee jonge, Belgische spelers. (Lees meer)


Ruilt Trebel Anderlecht voor ex-club?
Foto: © photonews

FC Nantes wil Adrien Trebel terug naar Frankrijk halen

Anderlecht wil deze zomer van Adrien Trebel af, omdat hij te zwaar weegt op de loonmassa. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties