'Standard koopt Vanheusden en ander Belgisch talent voor 25 miljoen euro'
Simon Wauters
Simon Wauters
| 29 reacties

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio betaalt Standard 25 miljoen euro voor Zinho Vanheusden en Xian Emmers

'Standard koopt Vanheusden en ander Belgisch talent voor 25 miljoen euro'
Foto: © photonews

Volgens een Italiaanse journalist staat Standard op het punt om de grootste slag uit de clubgeschiedenis te slaan. Het zou namelijk 25 miljoen euro op tafel leggen voor twee jonge, Belgische spelers.

Inter Milaan moet door de regels rond Financial Fair Play deze zomers een aantal spelers van de hand doen. De toekomst van Zinho Vanheusden was daardoor erg onzeker. Bovendien is hij ook nog eens zwaar geblesseerd.

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is het Standard dat op het punt staat om Zinho Vanheusden binnen te halen. De Rouches zouden in één beweging ook Xian Emmers van Inter naar Luik willen halen. De zoon van ex-international Marc Emmers is een centrale middenvelder.

Standard zou volgens Di Marzio echter 25 miljoen euro op tafel leggen voor het duo. Hoewel de Luikse schatkist goed gevuld is na het vertrek van Luyindama, Marin en –weldra- Djenepo zou dit een wel heel straffe –en gevaarlijke?- stunt zijn van Michel Preud’homme en co.

De duurste inkomende transfer van de Rouches is tot op vandaag Razvan Marin voor net geen vijf miljoen euro. Is er een geheime investeerder geland in Luik of heeft Di Marzio te veel limoncello gedronken? Er komt wellicht snel duidelijkheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties