Beerschot-supporters lopen storm voor nieuw initiatief: "Het bewijst dat we met de terugkeer naar het oude Beerschot de juiste keuze gemaakt hebben"
Clint Vens
| 88 reacties

De pop-up winkel van Beerschot is een groot succes

Beerschot-supporters lopen storm voor nieuw initiatief: "Het bewijst dat we met de terugkeer naar het oude Beerschot de juiste keuze gemaakt hebben"
Foto: © photonews

Het bestuur van Beerschot wil zijn (vermoedelijke) terugkeer naar 1A in stijl aanvatten. Het opende een pop-up winkel aan Hopland, in het hartje van Antwerpen. Het initiatief blijkt een regelrechte voltreffer te gaan worden.

De supporters kunnen blijkbaar niet wachten om hun geliefd team volgend seizoen in eerste klasse te aanschouwen. Zaterdagmiddag stonden er al enkele honderden fans ongeduldig te wachten om een ticket of een ander artikel uit de nieuwe lijn van K. Beerschot V.A. aan te schaffen. 

Het oude Beerschot als succesrecept

Ondervoorzitter Walter Damen verklaart het succes: “Deze pop-up is de vereenzelviging van waar Beerschot nu staat en waar we naartoe willen", zegt Damen in Gazet van Antwerpen.

"We hebben een lange weg afgelegd en het aantal supporters dat hier aanwezig is, bewijst dat we met de terugkeer naar het oude Beerschot de juiste keuze gemaakt hebben”, zegt de ondervoorzitter van de club.

Wachten op nieuwe truitjes

Op de voorstelling van de nieuwe shirts zullen de fans nog moeten wachten tot juli: “In de winkel hangen nu al de nieuwe sjaals en t-shirts voor de supporters. Net zoals op alle andere artikelen staan de naam Beerschot en ons stamnummer 13 centraal”, zegt de woordvoerder van Beerschot, Sven Van den Abbeele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties