'Engelse club wil meer dan 60 miljoen euro spenderen aan Ndombélé'

Redactie
'Engelse club wil meer dan 60 miljoen euro spenderen aan Ndombélé'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Carrasco - Raman - Limbombe - Naessens - Hubert - Vlap - Ruiz Peña

'Engelse club wil meer dan 60 miljoen euro spenderen aan Ndombélé'

Volgens Di Marzio trekt Tanguy Ndombele voor 62 miljoen naar Tottenham Hotspur. De speler van Lyon stond al langer in de belangstelling van de Engelse club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06

André Gomes verlaat FC Barcelona definitief voor Everton

Na het vertrek van Jasper Cillessen naar Valencia eerder op de avond heeft Barcelona opnieuw een uitgaande transfer afgerond. Dit keer trekt een middenvelder officieel naar de Premier League. (Lees meer)


Trossard is nog niet van Brighton

Leandro Trossard en Brighton? Het is nog niet voor vandaag. De laatste details moeten nog in orde gebracht worden, de deal zal dus vermoedelijk pas woensdag rond zijn.


Ranieri wil wel opnieuw coachen

Claudio Ranieri zou wel interesse hebben om Benitez op te volgen bij Newcastle United. Dat weet alvast de Engelse pers te melden. 


Jasper Cillessen verruilt FC Barcelona voor competitiegenoot Valencia

Valencia heeft een nieuwe doelman binnengehaald. Daarvoor gaat het shoppen bij competitiegenoot FC Barcelona. (Lees meer)


'Yannick Carrasco heeft persoonlijk akkoord met Europese topclub'
Foto: © photonews

'Yannick Carrasco heeft persoonlijk akkoord met Europese topclub'

Het water tussen Yannick Carrasco en Dalian Yifang is bijzonder diep. De speler werd door zijn club zelfs geschorst. Rest de vraag: hoe gaan ze alles ontmijnen? Ondertussen lijkt Carrasco te azen op een Europees avontuur. (Lees meer)


Club Brugge leent Hubert voor een seizoen uit aan Cercle

Club Brugge heeft mogelijk onderdak gevonden voor één van de spelers die het liever kwijt dan rijk is. Doelman Guillaume Hubert weet al een tijdje dat hij mag vertrekken. Er is een opvallende gegadigde voor Hubert, namelijk Cercle Brugge. (Lees meer)


Manager Romelu Lukaku is in gesprek met Inter Milaan over een overgang

Inter en Romelu Lukaku worden al een tijdje aan mekaar gelinkt, maar een transfer is er nog altijd niet. Vandaag bevestigde de manager van Lukaku wel voor het eerst dat er gesprekken aan de gang zijn. (Lees meer)


Ruiter kiest voor PSV

Robbin Ruiter trekt voor twee jaar naar PSV. De ervaren doelman stond ook in de belangstelling van enkele andere clubs, maar kiest dus voor de Lampenclub.


Excelsior haalt Nederlander terug na Zuid-Afrikaans avontuur

Thomas Verhaar verlaat Ajax Cape Town voor Excelsior, de ploeg uit Rotterdam die uitkomt in de tweede klasse. Daarvoor speelde de aanvaller voor Sparta Rotterdam, wat de overstap ietwat gevoelig maakt.


STVV laat Fabien Antunes op definitieve basis naar Westerlo gaan

Na een seizoen op huurbasis te hebben gespeeld bij VC Westerlo trekt Fabien Antunes straks opnieuw het shirt van de Kempense club aan. (Lees meer)


Union laat speler naar Duitse tweede klasse gaan

Max Besuschkow is niet langer een speler van Union SG. Hij verlaat de Belgische tweedeklasser voor de 2. Bundesliga, waar hij een contract tot 2022 tekende bij Jahn Regensburg.


Antwerp leent Antoine Bernier voor één seizoen uit aan het Luxemburgse Dudelange

Antoine Bernier verscheen maandag niet op training bij (de beloften van) Antwerp. De flankaanvaller speelt dit seizoen namelijk elders. (Lees meer)


Real Madrid wil James Rodriguez naar Napoli laten gaan om Fabián Ruiz naar Spanje te halen

Real Madrid gaf deze zomer al voor meer dan driehonderd miljoen euro uit aan nieuwe spelers. Toch lijkt hun honger nog lang niet gestild. (Lees meer)


Jens Naessens is bijna rond met Lokeren

Het contract van Jens Naessens loopt op het einde van deze maand af bij Westerlo. Naessens verlaat de Kemphanen dus na twee seizoenen. (Lees meer)


De aankoopoptie voor Anthony Limbombe zou zeven miljoen euro bedragen

Als alles goed gaat, is Anthony Limbombe snel van Standard. De Rouches huren hem voor één jaar van FC Nantes. (Lees meer)


Arsenal trekt aan de mouw van Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund)

Arsenal slaagde er afgelopen seizoen net niet in om zich te plaatsen voor de Champions League. Om volgend jaar wél bij de eerste vier te geraken in de Premier League, denkt het onder meer aan een centrale verdediger van Borussia Dortmund. (Lees meer)


Benito Raman (Fortuna Düsseldorf) wil dolgraag naar Schalke 04 vertrekken

Benito Raman wordt al een hele tijd nadrukkelijk aan een transfer naar Schalke 04 gelinkt. Fortuna Düsseldorf wil de Belg echter niet laten gaan. (Lees meer)


UPDATE: Het is Anderlecht menens: al drie aanbiedingen gedaan (tot vijf miljoen euro) op aanvallende middenvelder
Foto: © photonews

UPDATE: Het is Anderlecht menens: al drie aanbiedingen gedaan (tot vijf miljoen euro) op aanvallende middenvelder

De eerste training van Heerenveen heeft duidelijk gemaakt dat er misschien toch nog een transfer zit aan te komen voor RSC Anderlecht. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties