Standard wil ex-speler terughalen

Redactie
Standard wil ex-speler terughalen

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mignolet - Buffon - De Laet - Limbombe - Trossard - Denswil - Vanzeir - Samatta

Standard wil ex-speler terughalen

Standard zou volgens Het Nieuwsblad Sofian Kiyine terug willen halen naar Sclessin. Hij speelt momenteel bij Chievo en zou Razvan Marin moeten komen vervangen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06

Ally Samatta van KRC Genk staat in de belangstelling van Olympique Lyonnais

De kassa blijft maar rinkelen bij KRC Genk. Deze keer is het Ally Samatta die voor de inkomende miljoenen zal zorgen. (Lees meer)


Tottenham Hotspur gaat ver voor Tanguy Ndombèlé van Olympique Lyonnais

Tottenham Hotspur staat op het punt om het eigen transferrecord te breken. De verliezende Champions League-finalist is al langer rond met Tanguy Ndombèlé, maar nu is er ook een akkoord op clubniveau. (Lees meer)


Standard doet het weer en legt deze keer 3,5 miljoen euro neer voor sterkhouder uit Belgische competitie
Foto: © photonews

Felipe Avenatti verhuist van KV Kortrijk (via Bologna FC 1909) naar Standard

De deal moet nog officieel aangekondigd worden, maar Felipe Avenatti is een speler van Standard. De Luikenaars vonden vanavond een akkoord met Bologna FC 1909. (Lees meer)


Antwerp FC denkt aan Ritchie De Laet als vervanger van de geblesseerde Daniel Opare

Antwerp FC heeft dringend nood aan defensieve versterking. De zware blessure van Daniel Opare strooit roet in het eten van Laszlo Bölöni. Enter de naam van een oude bekende? (Lees meer)


sc Heerenveen haalt onderste uit de kan bij RSC Anderlecht voor Michel Vlap

RSC Anderlecht is goed op weg om een transfer aan te kondigen. En het mag duidelijk zijn: het geld is niet op in Brussel. (Lees meer)


Matthijs de Ligt zal bij Juventus FC 14 miljoen euro per jaar verdienen

Juventus FC maakt zich op om eerstdaags een forse versterking aan te kondigen. En de Italiaanse topclub is héél ver moeten gaan. (Lees meer)


Ook Stefano Denswil staat op het lijstje van Bologna

Bologna wil deze zomer blijkbaar absoluut een centrale verdediger uit de Jupiler Pro League inlijven. Nu wordt er namelijk al een vijfde verdediger uit onze competitie aan de Italiaanse club gelinkt. (Lees meer)


'Club uit Serie A wil shoppen in Jupiler Pro League: verdediger STVV, Club Brugge, Anderlecht en Gent op verlanglijst'
Foto: © photonews

'Club uit Serie A wil shoppen in Jupiler Pro League: verdediger STVV, Club Brugge, Anderlecht en Gent op verlanglijst'

Dat er in de Belgische competitie goede verdedigers rondlopen? Dat is al langer dan vandaag bekend. Sommigen onder hen staan nu ook in de belangstelling van buitenlandse clubs. (Lees meer)


Marko Bakic tekende een contract van vier seizoenen bij Moeskroen

Moeskroen heeft woensdagnamiddag een derder transfer aangekondigd. Eerder haalde het al Deni Hočko binnen en huurde het Jonah Osabutey. (Lees meer)


15 doelpunten vorig seizoen: 'KRC Genk heeft met Stephen Odey gewezen target Club Brugge op het oog'

KRC Genk zag Leandro Trossard officieel vertrekken naar Brighton & Hove Albion. En dus komt er opnieuw geld vrij. Misschien spenderen ze dat wel meteen aan een Nigeriaanse aanvaller. (Lees meer)


Standard roert zich ook bij de vrouwen en haalt drie speelsters weg bij KRC Genk Ladies

Standard is al heel actief geweest op de arbeidsmarkt bij de mannen, maar gaat nu ook hetzelfde doen bij de vrouwen. (Lees meer)


Bochum wil Silvère Ganvoula opnieuw huren van Anderlecht

Anderlecht moet deze zomer heel wat overbodige spelers zien kwijt te spelen om ruimte te maken voor nieuwkomers. In één geval gaat het alleszins de goede richting uit. (Lees meer)


Crystal Palace wil tien miljoen euro betalen voor Simon Mignolet

Simon Mignolet speelde het afgelopen seizoen amper twee wedstrijden en wil deze zomer heel graag vertrekken bij Liverpool. Nu heeft zich alvast een geïnteresseerde club gemeld. (Lees meer)


Gianluigi Buffon vertrekt deze zomer bij PSG en onderhandelt met Juventus over een terugkeer

Het avontuur van Gianluigi Buffon in Parijs is er uiteindelijk een van één seizoen en 25 wedstrijden geworden. Deze zomer is hij opnieuw transfervrij. (Lees meer)


OFFICIEEL: Leandro Trossard is een zeemeeuw

OFFICIEEL: Leandro Trossard is een zeemeeuw

De kogel is door de kerk. Leandro Trossard is nu écht een zeemeeuw. Hij is zopas voorgesteld door Brighton & Hove Albion. (Lees meer)


Beerschot aast op Kazachse verdediger

Yan Vorogovskiy zou in de belangstelling staan van een Belgische club. De linksachter zou volgens Kazachse bronnen naar Beerschot kunnen.


'Beerschot heeft gewilde spits Patrick Steve Loa Loa op bezoek en wil ook topschutter Dante Vanzeir langer bij zich houden'

Hij verscheen ondertussen al op training bij landskampioen KRC Genk, maar mogelijk duikt hij binnenkort toch opnieuw elders in de Jupiler Pro League op. (Lees meer)


BREAKING: KV Oostende gaat shoppen bij Club Brugge en geeft verdediger kans in A-kern

Club Brugge speelde zijn eerste oefenwedstrijd tegen Heist met een jong team, maar laat ook heel wat spelers andere oorden opzoeken. Eentje van hen mag rekenen op een kans in 1A. (Lees meer)


OFFICIEEL: Standard is niet te houden en rijft nu ook ex-speler Genk en Club Brugge binnen

Standard is zich volop aan het versterken voor het nieuwe seizoen. Bijna elke dag valt er nieuw transfernieuws te rapen op Sclessin. Ook woensdag is het opnieuw raak. (Lees meer)


'Standard, Anderlecht en Ajax werden genoemd, maar Genk troeft iedereen af én breekt transferrecord Stanciu'
Foto: © photonews

'Standard, Anderlecht en Ajax werden genoemd, maar Genk troeft iedereen af én breekt transferrecord Stanciu voor Iannis Hagi'

De voorbije weken was het erg warm in een transferdossier van een spelmaker, nu lijkt de knoop stilaan doorgehakt. (Lees meer)


Mmaee op test bij ... Moeskroen

Ryan Mmaee is op test bij Moeskroen, weet alvast Sudpresse. De aanvaller is einde contract bij Standard en kan dus uitkijken naar een nieuwe uitdaging.


OFFICIEEL: Moeskroen haalt uit en plukt aalvlugge spits weg in Duitsland

Moeskroen beleefde een goed seizoen 2018-2019 en wil die lijn ook volgend seizoen doortrekken. Zorgeloos in 1A blijven, een uitschieter waar het kan. Het haalt nu alvast een klasbak in huis. (Lees meer)


Gerard Piqué probeert De Ligt te overtuigen

Gerard Piqué ging Matthijs De Ligt opzoeken op vakantie om hem te overtuigen toch nog naar Barcelona te komen. Juventus ligt momenteel in polepositie.


Club Brugge zou een bod van zeven miljoen euro hebben uitgebracht op David Okereke

Club Brugge verliest deze zomer Wesley Moraes voor 25 miljoen euro aan Aston Villa. Er is dus wel wat budget beschikbaar om een vervanger aan te trekken. (Lees meer)


Charleroi leent een van zijn spelers uit

Nathan Rodes wordt uitgeleend door Charleroi aan Union Titus Pétange. Dat weet alvast de Luxemburger Wort.


Entourage El Kaddouri spreekt Standard tegen

De entourage van Omar El Kaddouri claimt dat de officiële documenten tussen PAOK en Standard getekend werden en spreekt dus de Luikenaars tegen. Dat schrijft La DH.


Niasse wil niet bij Eupen blijven

Doelman Babacar Niasse zal zijn contract niet verlengen bij KAS Eupen. Dat heeft de goalie volgens HLN laten weten aan de directie van Eupen. 


KV Kortrijk wil Nordin Jackers overnemen van Racing Genk

Nordin Jackers heeft er een vervelend seizoen opzitten. Bij Racing Genk zat hij vooral op de bank en ook op het EK U21 verloor hij na de eerste wedstrijd zijn basisplaats. (Lees meer)


Club Brugge is geïnteresseerd in de twintigjarige Amadou Sagna

Krépin Diatta is nog maar net doorgebroken bij Club Brugge en nog lang niet weg, maar blauw-zwart staat al dicht bij een akkoord met een Senegalees die de 'nieuwe Diatta' wordt genoemd. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties