Doet paars-wit het nog eens? Anderlecht wil miljoenen neertellen voor spits van Champions League-finalist
Redactie
| 11 reacties

RSC Anderlecht wil Vincent Janssen weghalen bij Tottenham Hotspur

Doet paars-wit het nog eens? Anderlecht wil miljoenen neertellen voor spits van Champions League-finalist
Foto: © photonews

RSC Anderlecht is nog steeds op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. En er wordt hard gewerkt in het Lotto Park. Nog steeds in beeld: Vincent Janssen. En het dossier wordt concreet.

RSC Anderlecht deed afgelopen winter al eens een poging om Vincent Janssen binnen te halen. De Nederlandse aanvaller verkoos toen echter een verlengd verblijf bij Tottenham Hotspur. 

Een succes werd het in Londen nooit voor Janssen. The Spurs betaalden in 2017 21 miljoen euro aan AZ Alkmaar voor de aanvaller. Deels door blessures slaagde de spits er nooit in om zich door te zetten. 

Janssen haalde enkele maanden geleden nog zijn neus op voor paars-wit, maar de komst van ene Vincent Kompany heeft de kaarten herschud. Volgens onze informatie is Anderlecht dan ook concreet voor Janssen. 

Prijskaartje voorlopig (te) hoog

"Die aanvaller is nog niet voor meteen", klonk het de voorbije dagen in koor bij Michael Verschueren en Frank Arnesen. En dat klopt ook. De Belgische recordkampioen hoopt dan ook dat het prijskaartje de komende weken nog (fors) zal zakken. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties