KV Oostende-coach passeert drie (of vier) ervaren rotten, hoe zit het met transferdossier van een van hen?

KV Oostende-coach passeert drie (of vier) ervaren rotten, hoe zit het met transferdossier van een van hen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende begint het nieuwe seizoen meteen met een wedstrijd in en tegen RSC Anderlecht. Dat zou een heel pittig duel kunnen worden voor velen, maar nieuwbakken KVO-coach Kare Ingebrigtsen lijkt er niet al te hard om te malen.

Anderlecht - KV Oostende, dat is om diverse redenen een pittig duel. Marc Coucke ruilde de Kustboys in voor het grote paars-wit, diverse spelers van KVO hebben een verleden in de hoofdstad.

Maar coach Kare Ingebrigtsen kijkt er niet naar om, net zomin heeft hij schrik om grote namen op de bank of zelfs naast de selectie te laten vallen.

Ik kijk niet naar namen

Zo zouden Neto, Lombaerts en Canesin naast de basiself vallen in Anderlecht. "Ik kijk niet naar namen", zei hij gisteren. Neto is misschien nog niet helemaal klaar, Canesin wordt naar de uitgang geduwd en Lombaerts zit in zijn laatste (dure) contractjaar. Ook over Vargas is er nog twijfel, maar hij start waarschijnlijk wel als linkse winger.

Het zou betekenen dat de Kustboys zonder heel wat ervaring aan de aftrap zullen komen tegen Kompany & co. Middenvelder Canesin werd overigens al aan een transfer naar Iran gelinkt, maar bij Esteghlal lijkt de interesse bekoeld en/of is er een mogelijk visumprobleem voorlopig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties