Blijven Berge, Maehle en Samatta bij Racing Genk? "Twee van de drie zien het zitten om te blijven"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 3 reacties
Blijven Berge, Maehle en Samatta bij Racing Genk? "Twee van de drie zien het zitten om te blijven"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk begon vrijdag aan de competitie met een overwinning tegen KV Kortrijk. Maar kan coach Felice Mazzu in september nog op dezelfde jongens rekenen?

"Ik ben toch wel een beetje ongerust, want ik hoop eigenlijk dat er geen aanbiedingen meer komen”, vertelde technisch directeur Dimitri De Condé aan Sporza. “We willen eigenlijk niemand meer laten gaan. Maar ook als er nog één of twee sterkhouders vertrekken, zullen we een strijdvaardig team hebben. We hebben als bestuur zijnde niet stil gezeten en geïnvesteerd in de ploeg."

Joakim Mæhle, Sander Berge en Ally Samatta worden het vaakst in verband gebracht met een transfer.  "Twee van de drie hebben gezegd dat ze het zeker zien zitten om te blijven en Champions League te voetballen met Genk. Vooral bij de jongere spelers merk je de honger om van de Champions League te proeven", aldus De Condé.

Bedoelt hij daarmee dat het Samatta is echt wil vertrekken?  “Genk is zijn familie, maar als Aly een droomtransfer kan realiseren en ons bestuur er vrede mee kan nemen, dan moeten we hem dat gunnen. Zeker na zo'n fantastisch jaar. Komt er geen bod, dan blijft hij gewoon bij ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties