Vlap, Okereke, Hagi, ... : de nieuwkomers hebben de weg naar doel meteen gevonden

Florent Malice
Florent Malice
| 4 reacties
Vlap, Okereke, Hagi, ... : de nieuwkomers hebben de weg naar doel meteen gevonden

Veel transfers werden er deze zomer al gedaan door de Belgische (top)clubs en dat rendeerde ook meteen op speeldag 1, zoveel is nu al duidelijk.

Vele nieuwkomers wisten meteen een visitekaartje af te geven voor en bij hun nieuwe club, het ene doelpunt na het andere viel op die manier. 

Zo zorgden Benjamin Nygren en Ianis Hagi voor de doelpunten die voor de drie punten zorgden voor Genk tegen Kortrijk.

Maar er was veel meer te beleven afgelopen weekend met de nieuwkomers. Anthony Limbombé wist meteen zijn stempel te drukken op het spel van Standard en scoorde bovendien ook nog.

Ook de 'nieuwe Wesley', David Okereke, wist meteen raak te schieten voor Club Brugge, door op het juiste moment een afvallende bal binnen te prikken. En wat te zeggen van de heerlijke pegel van Jon Bautista voor Eupen tegen Antwerp?

Met ook nog Ronald Vargas en Michel Vlap die voor de doelpunten zorgden in Anderlecht - KV Oostende én de kopbal van Michael Ngadeu in Charleroi - Gent komen we in totaal op liefst acht goals van nieuwkomers.

Maar goed: er stonden (terugkeerders uit huurbeurten etcetera meegeteld) wel 70 nieuwe spelers dit weekend minstens een minuut op het veld. Lees over de nieuwkomers in de Jupiler Pro League zeker HIER nog eens alles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties