Fans dragen topschutter Emond op handen, die reageert: "Wat als Avenatti en Oulare terugkomen?"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Luik
| 4 reacties
Fans dragen topschutter Emond op handen, die reageert: "Wat als Avenatti en Oulare terugkomen?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het had misschien wel een hattrick moeten worden, maar Renaud Emond heeft toch weer een nette prestatie afgeleverd voor Standard met zijn twee doelpunten.

Het offensieve spel van de Rouches ligt Emond goed, waardoor hij makkelijk kan scoren op dit moment: "We spelen goed voetbal, er is veel beweging en we kunnen goede kansen ontwikkelen. We lieten mooie dingen zien, ook voor de uitsluiting van Deschacht al", vond Emond.

Vertrouwen

"Rondom mij spelen veel goede spelers en daar kan ik van profiteren, terwijl ik hen ook oplossingen kan bieden. Daardoor leden we ook weinig balverlies én kon ik twee doelpunten toevoegen aan mijn totaal. Een doel? Neen, dat heb ik niet, ik bekijk het match per match en ben blij dat we goed zijn begonnen aan het seizoen - en ik persoonlijk ook."

Het geeft vertrouwen, net als de steun van de supporters: "Dat doet me wel iets ja. Het geeft me zin om nog meer te geven. Ook op Cercle Brugge scandeerden ze al mijn naam, dat doet zeker deugd. De concurrentie als Avenatti en Oulare fit zijn? Als je weet dat je niet zeker bent van je plaats, dan geef je nog veel meer. En er zijn nog heel veel wedstrijden op verschillende fronten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties