Gerkens naar andere ploeg in JPL?

Redactie
Gerkens naar andere ploeg in JPL?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Balotelli - Ribéry - Milinkovic-Savic - Rodrigues Moura da Silva - Gerkens - Schøne - Pollet

Gerkens naar andere ploeg in JPL?

Pieter Gerkens is voorlopig nog steeds speler van Anderlecht en gaf al aan vooral op het buitenland te mikken bij een eventuele transfer, maar STVV en Zulte Waregem blijven op hem hopen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08

Ribéry naar PSV?

Franck Ribéry naar PSV? Volgens Bild zou Van Bommel hem alvast naar de Lampenclub willen halen. Of het gaat lukken? 


David Pollet trekt van Charleroi naar Ajaccio

Bij Charleroi moest hij dit seizoen op niet te veel speelminuten meer rekenen en dus is er een oplossing gevonden voor David Pollet. (Lees meer)


OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt Belgische versterking op bij Standard

Cercle Brugge miste zijn competitiestart met 0 op 6 en kan ook nog wat Belgisch bloed in de kern gebruiken. Nu heeft het raak geschoten. (Lees meer)


Ziyech langer bij Ajax

Ajax en Hakim Ziyech hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de international van Marokko loopt tot en met 30 juni 2022.


OFFICIEEL: gewezen transfer van 14 miljoen euro komt naar Jupiler Pro League: "Voetbalplezier teruggevonden"
Foto: © photonews

Saido Berahino is van Zulte Waregem

Het is zover: Zulte Waregem heeft hard toegeslagen op de arbeidsmarkt, want het heeft zijn gedroomde aanvaller beet. (Lees meer)


Tottenham komt met nieuws over Moura

Tottenham en Lucas Moura gaan langer met elkaar door. Hij zal nu onder contract liggen bij The Spurs tot 2024.


Schöne zal niet blijven bij Ajax

Lasse Schöne zal niet bij AFC Ajax blijven. Dat is duidelijk geworden in de nasleep van de contractverlenging van Ziyech.


Inter onderhandelt met Lazio Roma over Milinkovic-Savic

Met Romelu Lukaku deed Inter al een absolute toptransfer. De Italiaanse club wil het daar niet bij laten en hoopt nu ook nog een middenvelder te halen. (Lees meer)


Yannick Bolasie blijft nog liever bij Everton dan een transfer naar Rusland te moeten maken

Enkele weken geleden haalde Zenit Sint-Petersburg Malcom weg bij FC Barcelona. De Braziliaanse dribbelaar werd niet met open armen ontvangen en de Russische supporters vroegen zich af waarom de club een zwarte speler kocht. (Lees meer)


Mario Balotelli gaat waarschijnlijk aan de slag bij het Braziliaanse Flamengo

Mario Balotelli gaat een contract te tekenen in Brazilië. De Italiaanse aanvaller is transfervrij sinds zijn vertrek bij Olympique Marseille. (Lees meer)


Floriano Vanzo keert ondanks een akkoord voorlopig terug naar de Freethiel

Na het vertrek van Karlo Lulic naar Slaven Belupo leek Waasland-Beveren nog een aanvallende speler kwijt te spelen. Zo ver komt het uiteindelijk niet want ondanks een akkoord op clubniveau keert hij terug naar de Freethiel. (Lees meer)


Faïz Selemani kan naar drie 1A-clubs

Union SG zag al Percy Tau en Youssoufou Niakaté vertrekken. Zij maakten samen met Faïz Selemani vorig seizoen brokken in 1B. Maar die laatste hoopt ook nog op een transfer. Die komt er waarschijnlijk ook wel, want de interesse in hem is groot. (Lees meer)


Milos Kosanovic gaat Standard waarschijnlijk verlaten

Standard staat op het punt om nog een verdediger te verliezen. Milos Kosanovic, de voorbije twee matchen basisspeler bij de Rouches, heeft een lucratief bod uit de Verenigde Arabische Emiraten op zak. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties