Genk-icoon roept op om nog extra versterking te gaan halen: "Het is nog niet te laat"
Redactie
| 12 reacties

Mark Hendrikx vindt dat Genk nog een creatieve middenvelder moet halen

Genk-icoon roept op om nog extra versterking te gaan halen: "Het is nog niet te laat"
Foto: © photonews

Racing Genk is nog in de opbouwfase, dat kan ook niet anders met al die belangrijke jongens die vertrokken zijn. Maar clubicoon Mark Hendrikx ziet toch wel een paar problemen die nog opgelost zullen moeten worden.

Volgens hem ogen de Limburgers niet fit genoeg. “Genk speelde geen onaardige wedstrijd tegen Zulte Waregem maar drie zaken vielen me op. De druk op de bal was miniem bij de Genkse tegendoelpunten. En de afstand tussen de linies was te groot. Die twee zaken vind ik vreemd zo aan het begin van het seizoen, een moment waarop een ploeg normaal gezien topfit zou moeten zijn", klinkt het in HBvL. "

"Ten derde ontbrak het de thuisploeg aan creativiteit. Genk verloor deze zomer met Trossard en Malinovskyi twee zeer creatieve middenvelders. Op dit moment is er eigenlijk niemand in de kern die opstaat om hun rol in te vullen. Een extra inkomende transfer, een middenvelder met ideeën, het zou tijdens deze mercato een welgekomen geschenk zijn. Het is ook nog niet te laat, de markt sluit pas op 31 augustus.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties