Antwerp-fans niet welkom in Twente? Great Old komt met oplossing op de proppen én kondigt 25.000 fans aan op de Heizel
Redactie
| 21 reacties

Antwerp FC laat fans toe in Bosuil om match bij AZ op groot scherm te volgen

Antwerp-fans niet welkom in Twente? Great Old komt met oplossing op de proppen én kondigt 25.000 fans aan op de Heizel

Antwerp FC komt met een oplossing om de fans donderdag toch voetbal aan te bieden. Al zal niet iedereen daar even tevreden om zijn...

Eerder vandaag kwam het bericht dat de fans van Antwerp FC om veiligheidsredenen niet welkom zijn in Enschede. De wedstrijd wordt door de problemen met het stadion van AZ in de thuisbasis van FC Twente gespeeld. 

De Great Old laat nu weten dat de Bosuil donderdag de deuren zal openen. 6.000 fans zijn toegelaten om de play-offwedstrijd richting Europa League te volgen op een groot scherm. 

We laten het dossier dan ook niet los tot we de ware toedracht van de beslissing kennen

Antwerp FC

"We waren totaal verrast door de beslissing", klinkt het in Deurne-Noord. "We vinden dat een wedstrijd een sportieve strijd moet zijn, mét uitsupporters. We laten het dossier dan ook niet los tot we de ware toedracht van de beslissing kennen."

25.000 fans op de Heizel?

Antwerp komt ineens met ander leuk nieuws op de proppen. De terugwedstrijd op de Heizel - of het Koning Bosuilstadion, zo u wil - zal opnieuw een volksverhuis worden. De Stad Brussel heeft toegelaten dat er 25.000 tickets te koop worden aangeboden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties