Interview "Antwerp hoort bij de ploegen die dit seizoen kans maken op de titel"
Arjen T'Sjoen
| 23 reacties

Volgens Alex Czerniatynski kan Antwerp een rol spelen in het titeldebat

"Antwerp hoort bij de ploegen die dit seizoen kans maken op de titel"
Foto: © photonews

Momenteel maakt Antwerp een goede start van het seizoen door met een 9 op 12 en een plek in de laatste voorronde van de Europa League. Donderdag neemt Antwerp het op tegen AZ Alkmaar.

“Ik ben trots als ik zie waar Antwerp nu staat als je bedenkt dat ze twee jaar geleden nog in tweede klasse speelden”, zegt Alex Czerniatynski, voormalig speler van Antwerp (1989-1993). "Het team komt tot volwassenheid en er is een goede balans, een mix van fysiek en techniek met Diemerci Mbokani die zijn hoogste niveau haalt, Antwerp is een van de favorieten voor de titel dit seizoen in mijn ogen ", zegt de voormalige Rode Duivel.

Donderdagavond speelt de Great Old in Enschede om er te spelen tegen AZ Alkmaar in de Europa League. De reden daarvoor is het ingestorte dak van het AZ-stadion. 

“Het wordt een belangrijke wedstrijd, maar spelen op een locatie die niet van de tegenstander is, is een voordeel. De tweede ronde wordt gespeeld op de Heizel. Er worden meer dan 15.000 fans verwacht die supporteren voor hun club. Hopelijk haalt Antwerp de poules van de Europa League. Ik denk alvast dat ze veel kans maken”, concludeerde Alex Czerniatynski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties