Onuachu legt uit waarom hij per se naar Genk wou komen

Onuachu legt uit waarom hij per se naar Genk wou komen
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De beer is gearriveerd. Paul Onuachu (2m01) moet bij Genk het breekijzer worden. De Nigeriaanse spits is echter niet gewoon een targetman. "Ik word eigenlijk graag over de grond aangespeeld", zegt hij.

De 25-jarige aanvaller staat al een tijdje op de radar van Genk, maar een transfer bleef maar aanslepen. "Ik heb enkele moeilijke weken achter de rug bij Midtjylland. Ik trainde wel, maar speelde niet meer, omdat deze transfer in de pijplijn zat. Het was lang wachten op een akkoord tussen de clubs, ik was opgelucht toen ze zeiden dat ze er uitgeraakt waren", zegt hij in HBvL.

De keuze voor Genk was vrij makkelijk. "Wilfred Ndidi, mijn ploegmaat bij de nationale ploeg van Nigeria, was heel enthousiast toen ik hem vertelde over de interesse van Genk. Hij zei me dat ik niet mocht twijfelen. Genk was al voor heel veel spelers de opstap naar een topcompetitie, dat is ook voor mij aanlokkelijk. Net zoals de Champions League. Ik scoorde al eens in de Europa League op Manchester United, dat smaakt naar meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties