Gent heeft oplossing voor Stallone Limbombe, wel opdoffer voor andere aanvaller

Gent heeft oplossing voor Stallone Limbombe, wel opdoffer voor andere aanvaller
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het is een drukke periode voor AA Gent, op allerlei vlakken. Enerzijds probeert het nog spelers te halen én van de hand te doen. Anderzijds volgden de wedstrijden door de Europese campagne mekaar in sneltempo op. Elke blessure komt dus ongelegen.

Daarom is de onbeschikbaarheid van Roman Yaremchuk dan ook zo'n jammere zaak voor de Buffalo's. De spits kon in Rijeka niet aantreden vanwege een achillespeesblessure. Daar blijft het echter niet bij. De Oekraïner moet ook de competitematch van komende zondag tegen Cercle Brugge aan zich laten voorbijgaan.

Nadien is er een interlandbreak en die komt op dat vlak welgekomen. Yaremchuk kan die tijd gebruiken om voldoende te herstellen en dan weer aan te sluiten bij de groep. Coach Thorup liet ook weten dat de aanvaller een injectie zal krijgen dat zijn herstel kan versnellen.

Een andere speler is dan weer op weg naar de uitgang bij AA Gent. Voor Stallone Limbombe is er geen toekomst meer weggelegd in de Ghelamco Arena. Gent gaat de flankaanvaller uitlenen aan Giresunspor. De Turkse tweedeklasser heeft eveneens een aankoopoptie bedongen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties