Van Damme spreekt openhartig over vertrek bij Antwerp: "Ligt niet aan mij dat ik in 1B speel" en "Ik ben niet achterlijk, hé"

Redactie
| 22 reacties
Van Damme spreekt openhartig over vertrek bij Antwerp: "Ligt niet aan mij dat ik in 1B speel" en "Ik ben niet achterlijk, hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme was vorig seizoen nog sterkhouder bij Antwerp FC. Anno 2019 voetbalt de verdediger bij Sporting Lokeren. "Ik had gerust op de Bosuil willen blijven."

Voor alle duidelijkheid: Jelle Van Damme geniet van zijn terugkeer naar de oude stal. Sporting Lokeren is nooit uit zijn hart gegaan.

“Maar het ligt niet aan mij dat ik in 1B voetbal”, vertelt de verdediger in Het Laatste Nieuws. “Het staat ook los van mijn prestaties van vorig jaar.”

“Ik wou blijven, maar de contractbesprekingen werden altijd uitgesteld. Binnenkort werd na de winterstop en vervolgens na de play-offs. Ik ben niet achterlijk, hé.”

Ik wou blijven, maar de contractbesprekingen werden altijd uitgesteld

Jelle Van Damme

Uiteindelijk kwam Van Damme achter de echte reden. “Laszlo Bölöni had schrik dat ik moeilijk zou doen als ik minder zou spelen. Ik heb nooit moeilijk gedaan. Dat is de voetbalwereld. Ik wens Antwerp alleszins het beste toe.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties