Reactie Benat San Jose optimistisch voor de toekomst: "Ik ben trots op mijn spelers"

Nils Wens
| 1 reacties
Benat San Jose optimistisch voor de toekomst: "Ik ben trots op mijn spelers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen Zulte Waregem (1-1). Na de rust waren ze beter en hadden ze een speler meer op het veld, maar de panda's slaagden er niet in om hun eerste overwinning van het seizoen te boeken.

Eupen heeft nog niet gewonnen, maar het team doet het beter. "We hebben vandaag tegen een van de beste teams in de competitie gespeeld en we hebben een goede prestatie geleverd. We hadden de bal in ons bezit en speelden ons spel. Jammer dat we niet hebben kunnen winnen", aldus Benat San Jose ne het gelijkspel.

Het keerpunt van de wedstrijd vond vlak voor de rust plaats. Pletinckx zag rood en liet Zulte met tien man achter. Zulte Waregem kon wel nog scoren, maar Eupen maakte in het begin van de tweede helft gelijk. "We hebben alles gedaan wat we konden om te winnen, maar Zulte verdedigde goed. Achterin waren ze solide, maar ik ben trots op mijn spelers omdat ze alles hebben gegeven en hebben bewezen dat we op de goede weg zijn. Nu moeten we nog een eerste keer winnen om het seizoen te lanceren en de fans achter ons te belonen," zei de Spaanse technicus.

Eupen zal volgende week zondag in Sclessin te maken krijgen met Standard. "We gaan tegen een geweldig team spelen.... We zullen moeten bewijzen dat we deze taak aankunnen," besloot Benat San Jose.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties