Brede kern na laat transferoffensief van Antwerp eist zijn tol: "Knokken voor elke speelminuut"
Redactie
| 14 reacties

Alexis De Sart en Manuel Benson beseffen dat ze zullen moeten knokken om (weer) in de ploeg te staan bij Antwerp

Brede kern na laat transferoffensief van Antwerp eist zijn tol: "Knokken voor elke speelminuut"

Antwerp pakte in de slotdagen van de zomermercato uit met vijf transfers. Laszlo Bölöni heeft zo keuze te over, maar voor de spelers betekent het wel dat ze zullen moeten knokken voor een plaats in de basiself of zelfs al bij de wedstrijdkern.

"Het is een ambitieuze club en toen ik tekende wist ik dat dit kon gebeuren", legde Alexis De Sart uit bij Gazet van Antwerpen. Hij zag met Steven Defour een concurrent met naam en faam arriveren en moest tegen Anderlecht zijn basisplaats afstaan. "Met Haroun en Hongla nog op die twee posities wordt het strijden om elke speelminuut", besefte de centrale middenvelder die transfervrij overkwam van STVV.

Benson over zijn vertrek bij Genk

Manuel Benson zit in hetzelfde schuitje, alleen kende hij zijn concurrenten al. "Een basisstek wordt moeilijk als je de match tegen Anderlecht gezien hebt", aldus de winger die overkwam van Racing Genk.

"Ik zal geduldig moeten zijn en me niet bij de situatie neerleggen." Bij Benson speelde het ook mee dat hij zich bij Genk niet meer zo goed voelde. "Daarom raakte ik snel geïsoleerd. Ik wil me belangrijk voelen in een team. Dat is mogelijk als bankzitter, maar niet met korte invalbeurten", zei Benson, die zich klaar voelt om dit weekend te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties