Antwerp een titelkandidaat? Bölöni moet er niet van weten
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties

Laszlo Bölöni wil van geen titelambities weten bij Antwerp

Antwerp een titelkandidaat? Bölöni moet er niet van weten
Foto: © photonews

Nu Antwerp bovenin meedraait en de club enkele opmerkelijke aankopen deed bij het sluiten van de transfermarkt wordt de Great Old door sommigen als titelkandidaat beschouwd. Maar hoe zien ze dat zelf binnen de club?

Titelkandidaat zijn, zelfuitgesproken dan nog, brengt extra druk met zich mee. Zoiets moet je de oudste trainer van eerste klasse niet meer leren. Toen hij door Gazet van Antwerpen geconfronteerd werd met de vraag of Antwerp een titelkandidaat is, ontkende hij dat dan ook.

Geen anarchie

"Zo ver staan we nog niet. Ik supporter voor de club, maar ik ben ook coach en dan moet ik zeggen: rustig blijven. Als je om de vier jaar een keer kampioen wordt, dan mag je van titelambities spreken", redeneerde Laszlo Bölöni.

Titelkandidaat of niet, Antwerp ging zondag op het veld van Anderlecht winnen en een van de gespreksonderwerpen was de tactische ingreep tijdens de rust. De ploeg ging aanvallender spelen, blijkbaar op vraag van de spelers. "Dat klopt, maar laten we niet spreken van een anarchie in de kleedkamer", besloot de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties