Bloedvorm van Sterling gaat niet onopgemerkt voorbij, ook niet bij Real Madrid

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Bloedvorm van Sterling gaat niet onopgemerkt voorbij, ook niet bij Real Madrid
Foto: © photonews

Als het niet goed gaat bij Real Madrid, dan worden er naar goede gewoonte een pak toptransfers gelinkt aan de club van voorzitter Florentino Perez. Dat is bij de huidige vormdip niet anders.

Real Madrid deelt de leidersplaats in de Primera División dan wel met Bilbao, maar het geleverde spel en vooral de blamage in de Champions League zijn een doorn in het oog voor de fans. 'De club moet snel uithalen op de transfermarkt', klinkt het dan.

In beeld bij de Madrilenen is niemand minder dan Raheem Sterling. Dat schrijft Mundo Deportivo. De Engelse flankspeler verkeert in bloedvorm bij Manchester City en de nationale ploeg. De razendsnelle winger zit aan vijf goals in vijf competitiematchen en was tijdens de meest recente interlandbreak goed voor twee goals en vier assists. 

Volgens het Spaanse medium hebben de zaakwaarnemers van Sterling deze zomer met de rechterhand van Florentino Perez rond de tafel gezeten. Tot dusver is er nog niets concreet voortgekomen uit die gesprekken, maar er is dus wel degelijk interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties