Beerschot wil net als vorig jaar voor een kantelpunt zorgen met een bekerzege

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Beerschot wil net als vorig jaar voor een kantelpunt zorgen met een bekerzege
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft geen al te beste seizoensstart achter de rug, maar dat wil absoluut nog niet zeggen dat alles al voorbij is. Denk maar aan vorig jaar, toen het ook weinig punten sprokkelde in het begin van de competitie, om dan op enkele minuten van promotie te stranden.

Even terug naar 26 september 2018. Beerschot had net verloren van Lommel en moest in de 1/16 finale van de Croky Cup tegen Cercle Brugge spelen. De balans in de competitie was een 9 op 21. De Mannekes schakelden Cercle uit en de trein was vertrokken.

Niks te verliezen, veel te winnen

Tegen Anderlecht hopen ze op een gelijkaardig scenario. "Als je wint tegen Anderlecht, dan kan dat een kantelpunt zijn", was Jorn Vancamp ambitieus bij ATV. "Hopelijk gaat dat gepaard met mooi voetbal en zijn we vertrokken voor 4 à 5 matchen. Dan sta je plots weer bovenin."

Stijn Vreven beloofde dat zijn spelers er een lap op zullen geven. "Dit is de enige wedstrijd van het seizoen waar we op papier niks te verliezen hebben en veel te winnen", blikte de trainer vooruit. "Toch zijn we nederig, want het blijft toch nog altijd Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties