Speciale avond voor 'leider' Vancamp tegen zijn ex-ploeg: "Ik zei tegen Kara ook mijn gedacht"

Speciale avond voor 'leider' Vancamp tegen zijn ex-ploeg: "Ik zei tegen Kara ook mijn gedacht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Wordt speciaal voor Jorn Vancamp vanavond... De aanvaller van Beerschot speelt tegen de ploeg waar hij zijn eerste stapjes als prof zette. Bij Anderlecht werd ook al duidelijk dat hij het in zich heeft om een leider te worden.

Stijn Vreven liet het eerder al vallen: Vancamp heeft het in zich om een kleedkamer op enthousiasme mee te sleuren. "Ik ben iemand die zijn mening durft te geven, zolang je het maar op een respectvolle manier doet", bevestigt Vancamp in GvA.

"Dan maakt het voor mij niet uit dat die andere persoon al wat ouder is of twintig wedstrijden in de Champions League heeft gespeeld. Bij Anderlecht zei ik ook mijn gedacht tegen Kara Mbodj, die qua uitstraling toch boven mij stond en bijna 2 meter groot is. Als je daar als jonge snaak iets tegen durft te zeggen, dan heb je ballen nodig. Die heb ik wel."

Vancamp wil die verantwoordelijkheid ook. “Voor iemand van 20 jaar vind ik dat ik die rol al redelijk goed invul. Misschien is dat ook het enige positieve aan deze mindere periode. Er moeten nu mensen opstaan. Ik zie me nu nog niet als een echte leider, maar ik wil die taak mee op mij nemen. Zowel voetballend als verbaal. Dan helpt het als je tweetalig bent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties