Vrancken is diep onder de indruk van eerstvolgende tegenstander: "De toekomstige landskampioen, dit is het beste Club Brugge in jaren"

Clint Vens
| 14 reacties
Vrancken is diep onder de indruk van eerstvolgende tegenstander: "De toekomstige landskampioen, dit is het beste Club Brugge in jaren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen neemt het zaterdagavond op tegen ploeg in vorm Club Brugge. KVM-coach Wouter Vrancken is onder de indruk van de kwaliteit bij het team uit Brugge, van zowel spelers als trainer.

Vrancken zag namelijk ook hoe Club de vloer aanveegde met Anderlecht vorige week: “We moeten vol aan de bak tegen de toekomstige landskampioen", zegt Vrancken in een persconferentie naar aanloop van de wedstrijd. "Het is gewoon de algemene perceptie in België. Dit is het beste Club in jaren."

Clement

Ook over zijn collega aan de overkant steekt hij de loftrompet: "Mijn respect voor Clement is groot. Zowel bij Genk als bij Club zie je zijn filosofie over voetbal terugkomen. Het blijft niet bij woorden bij hem. Zijn ideeën zijn er ook echt ingetraind. Daar wil ik iets tegenoverzetten.”

Thuisvoordeel

En dat is zeker niet onmogelijk. Malinwa kan na acht speeldagen een knappe 14 op 24 voorleggen. "Winst tegen Club zou ons seizoen iets extra geven. Als we durven te voetballen en voor elkaar door het vuur gaan, kunnen we het zulke ploegen moeilijk maken. Ook het uitverkochte stadion zal de drive van mijn spelers positief beïnvloeden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties