Reactie Bij Anderlecht weten ze dat ze nu ook de steun van het publiek aan het verliezen zijn: "De kritiek van de fans is terecht"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 25 reacties
Bij Anderlecht weten ze dat ze nu ook de steun van het publiek aan het verliezen zijn: "De kritiek van de fans is terecht"
Foto: © photonews

Wat moet je nog zeggen over Anderlecht? Buiten een tiental minuten begin tweede helft was er eigenlijk weer niets te zien in het Lotto Park. De spelers weten zelf ook niet meer wat ze erover moeten vertellen.

"Teleurgesteld", kwam Philippe Sandler met de normale reactie. Dat was ook te zien aan het gezicht van de Nederlander. "Zeker de eerste helft waren we niet goed. Na de rust hadden we een paar mogelijkheden en die moeten we dan zeker afmaken. Op dat soort momenten moeten we onze slag slaan."

Waasland-Beveren kende een rustige match. Veel moesten ze niet doen om Anderlecht onder controle te houden. "Ik begrijp de supporters, hun kritiek is terecht", aldus Sandler. "We hebben al een paar matchen ons spel niet laten zien. De eerste helft was zeer slordig. We hadden zeker meer moeten creëren en scoren. Dit is niet goed, maar zorgen maak ik me nog niet. We hadden ook al wedstrijden waarin we met 4-0 of 5-0 hadden kunnen winnen."

Ook Simon Davies begreep het publiek. "Ja, en het is ook terecht. Ik deel hun frustratie. We kunnen maar niet scoren. Maar alles wat we doen is voor de club en voor de fans. Maar zij betalen geld om ons goed te zien spelen. We moeten winnen voor hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties