Charleroi weet wat er hen te wachten staat tegen Standard: "We zullen alles moeten geven"

Pierre Ghislain
Arjen T'Sjoen en Pierre Ghislain
| 0 reacties
Charleroi weet wat er hen te wachten staat tegen Standard: "We zullen alles moeten geven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een topdag voor het Waalse voetbal. Sporting Charleroi gaat zondagavond om 18 uur op bezoek bij Standard. De Zebra's hopen om iets te kunnen meenemen. 

Na een moeilijke kwalficatie in de Beker van België draaiden de spelers van Charleroi een knop om. De moeilijke verplaatsing naar Standard komt eraan: "We zullen niet 100 procent moeten zijn, maar 150 tot 200 procent", zegt Dorian Dessoleil

We gaan met ons leven spelen 

"We willen een goede wedstrijd in blok afwerken en sowieso er een goed gevoel aan overhouden. We zijn bezig aan een goed seizoen", vertelde Dessoleil nog. "We gaan daar met ons leven spelen", zegt Maxime Busi. "Standard speelt goed en zeker thuis, maar het is aan ons om hun niveau te evenaren."

Voor Karim Belhocine is het zijn eerste Waalse derby als coach. "We gaan spelen tegen een ploeg die uitstekend draait. We hebben voldoende ervaring om met de situatie te kunnen omgaan", zegt de hoofdcoach. "We zullen gewoon erg goed moeten zijn tegen een sterke ploeg als Standard. Het zal wat moeten meezitten en we moeten 100 procent klaar moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties