Reactie Mamadou Fall had het heel stil kunnen maken op Sclessin: "Dit gelijkspel doet me pijn"

Kevin Vanbuggenhout Alexandre Fiammetti
Kevin Vanbuggenhout en Alexandre Fiammetti
| 1 reacties
Mamadou Fall had het heel stil kunnen maken op Sclessin: "Dit gelijkspel doet me pijn"
Foto: © photonews

Standard en Charleroi hebben deze zondagavond 1-1 gelijkgespeeld. De Carolo's leken op weg naar de overwinning, maar Mpoku maakte helemaal aan het eind de gelijkmaker op een stilstaande fase.

De bezoekers hadden op een bepaald moment hun voorsprong kunnen vergroten via Mamadou Fall. "Persoonlijk doet dit gelijkspel me pijn. Ik had onze tweede treffer kunnen maken en waarschijnlijk de ploeg op weg kunnen zetten naar de drie punten. Maar goed, dat is voetbal, en Bodart doet het goed", beschrijft Fall de bewuste fase.

We hebben goed geluisterd naar de instructies van de coach voor deze moeilijke wedstrijd. Een uitwedstrijd op Standard is nooit evident. Het is een goed punt dat we hier op verplaatsing pakken", besluit de ex-speler van Eupen dan toch.

Volgend weekend ontvangt Charleroi Anderlecht. "Dat is een ploeg die momenteel in de problemen zit, maar dat zal het niet gemakkelijk maken. We moeten die match spelen zoals elke andere en vooral winnen. We moeten komende vrijdag de drie punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties