Vanhaezebrouck: "Lokonga twee klassen beter dan Zulj"
Nico Wieme
| 15 reacties

Hein Vanhaezebrouck begrijpt niet wat Anderlecht in Zulj ziet

Vanhaezebrouck: "Lokonga twee klassen beter dan Zulj"

Hein Vanhaezebrouck ziet iedere week hetzelfde probleem opduiken bij Anderlecht. "Ze hebben heel veel balbezit, maar creëren nauwelijks kansen. Iedere week hoor ik dat ze harder zullen werken, maar met alleen hard werken los je de problemen niet op."

Anderlecht kon geen afstand nemen van Waasland-Beveren. “Ik heb hetzelfde gevoel als bij de andere matchen van paars-wit”, stak Hein Vanhaezebrouck van wal in Sports Late Night. “Ze spelen veel achteruit; ze zijn traag in alles en ze creëren gewoon te weinig kansen. Bovendien speelden ze de eerste helft te traag.”

De ex-coach van paars-wit voelt zich niet te beroerd om man en paard te noemen. “Peter Zulj kijkt nooit of hij kan doordraaien en speelt telkens de bal achteruit. Ongelofelijk dat Anderlecht die als nummer tien gehaald en aangekondigd heeft. In Oostenrijk heeft hij nooit op die positie gespeeld. Sambi Lokonga is twee klassen beter dan Zulj. Die schakelt een tegenstander uit met nog twee man in zijn rug.”

De analist stelt vast dat het ongenoegen bij de Brusselse achterban toeneemt. “In het begin hadden de spelers veel krediet. Het publiek kon ermee leven dat ze tegen de voorbije vier sterke tegenstanders weinig punten haalden. Tegen de laatste verwachtte iedereen wel een zege.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties