"Eindelijk" & "Dit doet deugd": Kortrijk mag na zes matchen nog eens zegevieren
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Kortrijk
| 0 reacties

Yves Vanderhaeghe reageerde opgelucht na de 4-0 zege van Kortrijk tegen STVV

"Eindelijk" & "Dit doet deugd": Kortrijk mag na zes matchen nog eens zegevieren

Na nederlagen tegen Standard, Mechelen, Moeskroen en Gent en een puntendeling tegen Oostende is KV Kortrijk er nog eens in geslaagd om de volle buit te pakken. Het blikte STVV in met 4-0 en de score had zelfs nog kunnen oplopen.

"Eindelijk", durfde Yves Vanderhaeghe na de wedstrijd in de mond te nemen. KV Kortrijk staat weer onder de mensen na de driepunter tegen Sint-Truiden. Bovendien koppelde het de zege aan een aangenaam kijkstuk.

De eerste overwinning in zes competitiematchen is dus een feit. "We speelden matchen waar we zeker punten konden rapen, maar dat gebeurde dan niet. Uiteindelijk was het deze week van moeten. Daarom was de drang om te winnen in het begin van de wedstrijd ook zo groot", sprak de trainer.

Druk?

Ook Kristof D'haene was opgelucht na de 4-0 tegen de Kanaries. "Dit doet veel deugd, want het is al een tijdje geleden. Nochtans speelden we altijd wel onze matchen, ook tegen Gent. Vandaag opnieuw en de 4-0 was de kroon op het werk."

Van grote druk wou de linksachter niet spreken. "Ach, we weten dat we kunnen voetballen en we hebben er alles aan gedaan. Ook tactisch en dat heeft geloond", besloot D'haene. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties