Hairemans zoekt zijn plaats nog bij KV Mechelen: "Stempel nog niet kunnen drukken"
Nico Wieme
| 10 reacties

Hairemans ontvangt zondag ex-club Antwerp

Hairemans zoekt zijn plaats nog bij KV Mechelen: "Stempel nog niet kunnen drukken"
Foto: © photonews

Zondagmiddag ontvangt KV Mechelen de buren van Antwerp. Geoffrey Hairemans maakte afgelopen zomer de overgang van The Great Old naar Malinwa, maar kon daar zijn stempel nog niet drukken. "Mijn start bij KVM beschouw ik niet als geslaagd."

Geoffrey Hairemans sloot op de laatste dag van de zomermercato de deur van de Bosuil. "Op eigen vraag", verduidelijkt de spelmaker aan HLN. "Ik voelde dat ik van Laszlo Bölöni niet meer de kansen kreeg die ik verdiende. Als ik mij bij een andere club dan Antwerp zag, dan was het wel KV Mechelen."

Bij KVM krijgt "Geoff" die kansen wel, al kon hij nog niet echt overtuigen. "Ik ben de voorbije matchen niet door de mand gevallen, maar heb mijn stempel nog niet genoeg kunnen drukken. Ik sla echter niet paniek en probeer mijzelf niet te veel druk op te leggen."

Hairemans beseft dat hij tijd nodig heeft om zich aan KV Mechelen aan te passen. "Het is wennen. Bij Antwerp ken ik iedereen, hier nog niet. Ik mis Antwerp, de club waar ik groot geworden ben als voetballer. Mijn hart ligt nog op de Bosuil, maar ik beklaag mij mijn transfer naar Malinwa in geen geval. Ik heb gewoon nog wat tijd nodig om mijn plaats hier te vinden."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties