Volgens Boya had de enige treffer van Club Brugge altijd afgekeurd moeten worden
Hannes Van Gael Pierre Ghislain
Hannes Van Gael en Pierre Ghislain vanuit Moeskroen
| 11 reacties

Frank Boya was niet te spreken over de arbitrage na de zege van Club Brugge tegen Moeskroen

Volgens Boya had de enige treffer van Club Brugge altijd afgekeurd moeten worden
Foto: © photonews

Club Brugge scoorde drie keer tegen Moeskroen. De laatste twee treffers, een van Schrijvers en een van Diatta, werden afgekeurd, maar de eerste was wel geldig. Tot grote woede van Frank Boya.

Frank Boya heeft de 0-1 van Club Brugge niet gezien, want hij lag nog op de grond na een luchtduel met Emmanuel Dennis. Volgens de verdedigende middenvelder beging de aanvaller van Club Brugge een overtreding op hem.

Tijdens de rust kreeg de Kameroener het woord voor de microfoon van Play Sports en hij sprak schande van de arbitrage. "Het was een flagrante fout, maar de scheids floot niet. Het is altijd hetzelfde en we hebben er genoeg van", briesde de 23-jarige middenvelder. Maar het Brugse feestje ging door dankzij Vanaken, nota bene de man die aan de dekking van Boya ontsnapte, die met een volley scoorde.

De meningen op Twitter waren alvast verdeeld over de bewuste fase. Vond u het een overtreding. Laat het ons weten in de poll?

Claimde Boya terecht een overtreding?

33%
67%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties