Tottenham-trainer Pochettino weet dat zijn job in gevaar is: "Ik ken mijn stiel, ik ken de gevolgen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Tottenham-trainer Pochettino weet dat zijn job in gevaar is: "Ik ken mijn stiel, ik ken de gevolgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur haalde vorig jaar nog de finale van de Champions League en een vierde plaats in de Premier League, maar dit seizoen miste de Noord-Londense club haar start. Voor het eerst in de zes seizoenen dat Mauricio Pochettino aan de slag is bij de Spurs vreest hij voor zijn job.

Tottenham probeerde in het afgelopen weekend een einde te maken aan een mindere periode, maar het liep in eigen huis tegen duur puntenverlies aan tegen hekkensluiter Watford. De club staat momenteel zevende op vijf punten van een plaats in de top-4 die recht geeft op Champions League-voetbal volgend jaar.

"Ik ben 47 jaar, dus ik weet hoe het wereldje in elkaar zit. Als we ons spel en de resultaten niet snel verbeteren, tot wat zal dat dan leiden? In voetbal is dat steeds hetzelfde", doelde Mauricio Pochettino op een trainersontslag.

De Argentijnse coach heeft tijdens de vijf vorige seizoenen nochtans heel wat krediet opgebouwd bij de Spurs. "Trainers moeten altijd winnen, vandaag en morgen. Wat gisteren gebeurd is, dat is alweer vergeten", verwoordde de Argentijn het poëtisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties