Union-verdediger acht stopzetting wedstrijd niet in voordeel van zijn ploeg: "Geen enkel idee hoe het nu voort moet"

Constante onderbrekingen door stroompannes stoorden Pietro Perdichizzi

Union-verdediger acht stopzetting wedstrijd niet in voordeel van zijn ploeg: "Geen enkel idee hoe het nu voort moet"
Foto: © photonews

Bij Union waren ze vol motivatie naar Leuven getrokken in de hoop om met een driepunter weer mee te doen voor de periodetitel. Uiteraard hadden ze niet gedacht dat de wedstrijd niet eens zou worden uitgespeeld. Pietro Perdichizzi stoorde zich aan de vele onderbrekingen.

De gevolgen van het staken van de wedstrijd zijn voor de verdediger niet duidelijk. "Gaan we de drie punten krijgen of niet? Ik heb geen enkel idee hoe het voort moet. Het is triest voor ons, want we zaten goed in de match. De scheidsrechter voert gewoon de regels uit. Als een wedstrijd dertig minuten stilligt, moet je deze beëindigen. Die tijd was volgemaakt." 

Het is niet zo dat de Union-spelers druk uitoefenden op de spelleider om er een einde aan te maken. "We wilden ook wel niet de match zo verder zetten, door elke halve minuut weer op en van het veld te gaan. De scheids heeft beslist om de match stop te zetten. Voor ons is het niet echt voordeel, want we waren beter aan het spelen dan hen."

Dat dit aan het einde van het eerste periodekampioenschap gebeurt, maakt het allemaal nog wat ingewikkelder. "Dat dit nu moet voorvallen bij Leuven... Ongelooflijk, dit was een mogelijk bepalende topper voor de eerste periode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties