Teleurstelling bijzonder groot in Beverse rangen: late winning goal kwam heel hard aan

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties
Teleurstelling bijzonder groot in Beverse rangen: late winning goal kwam heel hard aan

De spelers van Waasland-Beveren konden hun teleurstelling niet wegsteken na de 1-2 nederlaag tegen Zulte Waregem. De Waaslanders hadden genoeg kansen om de wedstrijd dood te maken, maar lieten het gelijkspel in de absolute slotfase nog door de vingers glippen.

“Het is moeilijk om te beschrijven wat er nu door me heen gaat. In vergelijking met de vorige matchen dwongen we nu wel kansen af en toch scoorden we maar een keer. En dan in de laatste minuut het deksel op de neus krijgen…”, had Jur Schryvers het duidelijk nog geen plaats kunnen geven na de match.

Het is ongeveer hetzelfde verhaal als tegen KV Mechelen

“In de eerste helft kwamen ze bij wijze van spreken maar een keer over de helft”, verwees hij nog naar de 0-1. “Ik denk dat we heel de match in handen hebben en het dan toch nog weggeven”, was Daam Foulon diep teleurgesteld. “Dit doet pijn. We zullen de koppen bij elkaar moeten steken en oplossingen zoeken”, besloot de linksachter.

Efficiëntie

“We hadden er minstens vier moeten maken”, gaf doelpuntenmaker Aboubakary Koita aan. “Het is ongeveer hetzelfde als tegen KV Mechelen vorige week: goed spelen, kansen genoeg, maar met lege handen achter blijven.”

Het laatste woord was voor trainer Arnauld Mercier. “Ik heb hier maar weinig woorden voor, zo teleurgesteld ben ik voor mezelf, de spelers en de club. De goesting en de kwaliteit was aanwezig bij ons, maar voetbal draait nu eenmaal om efficiëntie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties