Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 8 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Sammy Bossut. Hij hield zijn team meermaals in de wedstrijd op de Freethiel, waardoor Larin voor de hold-up kon zorgen in het slot van de wedstrijd. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie van goalgetters. Zowel Ciranni als Godeau scoorden voor Moeskroen in hun treffen met Antwerp, terwijl ze zich ook verdedigend staande hielden tegen Mbokani en Lamkel Zé. En ook Amat scoorde en deed het prima verdedigend tegen Genk.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we uiteraard opnieuw niet naast de klasse van Hans Vanaken en Ruud Vormer. Als zij in vorm zijn, dan trilt de verdediging van de defensie meteen. Verder lof voor Onur Kaya - inclusief doelpunt - bij Malinwa en voor de sterke invalbeurt van Jonathan David. Hij deed de match tegen Standard kantelen.

Aanval

In de aanval vielen Milicevic - alweer enkele goede voorzetten en assists - en Schrijvers in positieve zin meer dan op. Diep in de punt kiezen we voor Suzuki omwille van zijn werkkracht, al had het even goed Bolingi kunnen zijn (drie goals in twee matchen).

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties