KV Oostende moet nog wat geduld uitoefenen met Renato Neto
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

De rentree van Renato Neto bij KV Oostende laat even op zich wachten

KV Oostende moet nog wat geduld uitoefenen met Renato Neto
Foto: © photonews

KV Oostende verraste vorige zomer met het binnenhalen van Renato Neto. De Braziliaanse middenvelder kwam de voorbije seizoenen weinig aan spelen toe door tal van blessures en tekende een eenjarig contract bij de kustploeg.

Maar ook bij KV Oostende zat hij tot dusver meer in de lappenmand dan wat anders. Van de veertien competitiematchen zat de onfortuinlijke middenvelder er tijdens tien geblesseerd in de tribune. Twee keer bleef Renato Neto negentig minuten op de bank, op Kortrijk viel hij een kwartiertje in en tegen Standard maakte hij de negentig minuten vol.

Zijn laatste minuten dateren van 14 september. "We mikten erop dat Neto fit zou zijn tegen oktober en dat leek ook te lukken, want hij startte tegen Standard. Jammer genoeg kende hij een terugval en moest hij geopereerd worden aan de kuit. Ondertussen traint hij wee voluit mee, maar forceren heeft weinig zin", aldus sportief manager Guy Ghysel bij Het Nieuwsblad. Voor de interlandbreak moeten we Neto dus niet meer op het wedstrijdblad verwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties